Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
jde dodělat hagusy na toura?
Já to kdysi orientačně zjišťoval. Samo to jde. Hagusy jsou kroucené podle auta, tzn. musíš koupit přesně na e36 touring. Potom v podstatě už jen montáž, takže odtapecovat strop, provrtat střechu a montovat. Prý se to dělá nějakou nejtovací spešl pistolí. Tenkrát mi to vycházelo na cca 5 tis.( bez jakýchkoli příčníků ), čili jsem koupil klasickou origo zahrádku, jetou za cca 1500,- a mám vyřešeno, zas tak často něco na střeše nevozím a dvakrát za rok se přemůžu a namontuju ji 

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja to delal....
musis koupit origo hagusy i s drzakama....
jinak zavity jsou v konstrukci strechy uz pripravene, takze nad nema staci vpodstate jen odkryt plech (vyvrtat diry do strechy)
Ja to delal tak ze sem vzal e36 s hagusama, sundal ji hagusy a podle toho sem presne rozmeril na moji strechu ty diry jak maji podle origo byt.... Horsi je kdyz se nestrefis, tak koncis, takze opravdu dvakrat mer, jednou rez
Hagusy sem pred 3 rokama koupil za 1500, rek bych ze cena ted bude stejna, mozna nizsi.... takze komplet me to vyslo na 1500
Tapec ani sundavat nemusis...
musis koupit origo hagusy i s drzakama....
jinak zavity jsou v konstrukci strechy uz pripravene, takze nad nema staci vpodstate jen odkryt plech (vyvrtat diry do strechy)

Ja to delal tak ze sem vzal e36 s hagusama, sundal ji hagusy a podle toho sem presne rozmeril na moji strechu ty diry jak maji podle origo byt.... Horsi je kdyz se nestrefis, tak koncis, takze opravdu dvakrat mer, jednou rez

Hagusy sem pred 3 rokama koupil za 1500, rek bych ze cena ted bude stejna, mozna nizsi.... takze komplet me to vyslo na 1500

Tapec ani sundavat nemusis...