caute. vedel by nekdo co muze zpusobovat nasledujici problem na E46 328 manual rv99 170t.km ?
Ze zadni casti auta se ozyvaji divne pravidelne se opakujici zvuky jejichz frekvence roste se zvysujicima se otackama, deje se to pouze za jizdy, pri jakekoliv rychlosti a jakemkoliv rychlostnim stupni. Projevuje se to pouze pri zarazene rychlosti a pod plynem, na neutral a bez plynu nic za jizdy neni slyset. Na zadnou stranu to netahne a krom tech podezrelych zvuku to jede normal, motor na volnobeh i vytocenej vrni jak ma, kola tam sou standard 16" litaky a vuz je po nedavne vymene tlumicu na zadni naprave.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e46 328i,při plynu VRZANI od zadni napravy!?help
co vim tak v kardanu se nikdo nevrtal, akorat trosku boucha diferak pri razeni. auto nevibruje jen vydava zvuky jak zdimacka a to i kdyz jen lechtam plyn. vyskytlo se to poprve tusim tyden pote co jsem prosvistel cca 20 cm kaluzi. je to zrada, vim ze takhle od kompu se to nevyresi, jen me zajima co to pravdepodobne bude za zavadu a zda-li je lepsi radej s autem nejezdit.
jeste ze se mi na to v pondeli horys podiva
jeste ze se mi na to v pondeli horys podiva