Chci na vstřikovačích vyměnit těsnění nahoře i dole... Nahoře v tom nevidím problém ale dole je ten o-kroužek až za takovou plasotvou "čepičkou" - jde ta čepička nějak sejmout?? Nebo musím kroužek přetáhnout přes ni??
navíc co mě zarazilo tak v ETK není ten spodní kroužek vůbec uveden a tak jsem vzal prostě 12 těch horních Ví někdo zda jsou 100% stejné? Od pohledu ano ale ať ho nervu dolů a pak nezjistím že má menší průřez apod...
Jestli mi k tomu může někdo něco říct sem s tím - dnes to chci přetěsnit
tak koukám že už ho máš sundanej, takže asi už nepotřebuješ zjištovat jestli jsou stejný, co?
tu čepičku jsem jednou zkoušel sundavat a nešla. nakonec jsem ji snad nejak serval ale myslim že jsem si ji poškodil...
Přiznám se že jsem ještě detailně nezkoumal zda jsou na chlup stejné... ale na první pohled ano... Nerad bych právě ten plastovej zmetek s tryskou nějak poškodil ale zase vyměnit bych to chtěl Ty kroužky už se mi nezdají uplně OK
gumičky jsou stejný, starý přeřízni nový mázni lehce vazelínou, hlavně opatrně když je cpeš do vstřikovací lišty, abys je neužvejk
nebyl v tom absolutně žádnej problem, možná tak akorát v ceně