Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Dotaz na výfuk, kliky, lak.

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Peter_C
Klubové ID: 1848

#1 Příspěvek od Peter_C »

Ahoj, chtěl bych podotknout že nejsem mechanik, ale rád se přiučím a mám na vás pár dotazů na který hledám odpovědi =) :

1) jak lze "nabastlit" výfuk z 320i na 318i ? a nemáte to děláný čirou náhodou někdo z Vás? zajímalo by mě jaký to má zvuk.Hledám něco lepší ho než série ale zároveň decentnějšího s nástupem nad 4000ot...

2)jak demontuji kliky dveří (z venčí) ?? zevnitř se tam nějak nemůžu dostat( skoušel jsem LZ dveře) . Poraďte prosím nějaký fígl...

3)a teď spíš něco na lakýrníky...když mám kus nalakovanej bezbarvým lakem ale z jednoho úhlu ta barva pod ním vypadá steklá, jak to opravit? celý nalakovat znovu??

A nechte to tu tak 2 týdny prosím,než si to budu moci přećíst. Díky!!
:wink:
xSAFA
Klubové ID: 1477
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od xSAFA »

Vidím že ti nikdo ještě neodpověděl tak se pokusím aspoň já...

1) Nabastlit půjde otázkou je jaký to bude mít přínos... Podle mě žádný. Dle tvých kritérií se nabízí snad nějaký značkový "sportovní" výfuk na míru...

2) Klika se demontuje skrz otvor který najdeš po otevření dveří jakoby zezadu v místě kliky... Je zaslepen gumovou záslepkou. Přesný popis neporadím zatím sem neměl tu čest...

3) Nech na to hodit oko lakýrníka takhle po internetu ti těžko někdo poradí... Každopádně podle popisu přelakovat...
Odpovědět