Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Vychytávky v E36 aneb kdo četl manuál

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
John112
Klubové ID: 1621
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od John112 »

jarda píše:Hurá :) tak jsem objevil první příplatkovou výbavu na mém social wagenu :twisted: Anebo nebyl to náhodou standard na ISu? Tam by měla být ta základní výbava trošku lepší než na ostatních...
Ja mam taky iso, až bude čas, tak se kouknu jestli tam vedou nejaky kabely. Ale je to možný, ja mam v motorovym prostoru vytrhnutou tu lampicku a i kabely, tak mozna proto nejde ten vyhřev. :?
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 1705
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Vyhřívané ostřikovače mají čidlo teploty v ofuku brzd na straně spolujezdce a vede k nim drát vedle hadice na kapalinu. Konektor je tam stejný jako u mlhovek.

A rozhodně je to příplatková výbava.
Nien
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Nien »

Vyhřívané ostřikovače mají zespodu kapoty přichycený konektor, a jak psal FX mají svoje čidlo.

K rozmrazení zámku dveří- tak tohle funguje tak, že podržíte kliku dveří v horní poloze zároveň se vám rozsvítí vnitřní osvětlení interiéru. Lze to opakovat max. třikrát po sobě. Následně už ani světlo se nerozsvítí. Takže není to 3x zvednout kliku ale maximálně 3x opakování funkce.
_peper
Klubové ID: 1129
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od _peper »

jarda píše:Hurá :) tak jsem objevil první příplatkovou výbavu na mém social wagenu :twisted: Anebo nebyl to náhodou standard na ISu? Tam by měla být ta základní výbava trošku lepší než na ostatních...
Sice nemáme 2 válce k dobru, ale máme vyhřívanaý ostřikovače :D
patras Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 7
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od patras Čestný člen »

vyhrivani ostrikovacu se da zjistit podle toho jestli je vpredu za pravym svetlem zacvaknuty cidlo teploty pro vyhrivani ostrikovacu
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
ROBi
Klubové ID: 2116
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od ROBi »

Já jsem takovej sociál, že nemám ani el. okna, natož nějaký vyhřívaný ostřikovače :D (nesmějte se mi)
castro
Klubové ID: 633
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od castro »

Nien píše:Vyhřívané ostřikovače mají zespodu kapoty přichycený konektor, a jak psal FX mají svoje čidlo.

K rozmrazení zámku dveří- tak tohle funguje tak, že podržíte kliku dveří v horní poloze zároveň se vám rozsvítí vnitřní osvětlení interiéru. Lze to opakovat max. třikrát po sobě. Následně už ani světlo se nerozsvítí. Takže není to 3x zvednout kliku ale maximálně 3x opakování funkce.
ted me napadlo, u bejvalý E36 jsem mel v klice spínač na osvětlení, tak je možný že tam byl i ten výhřev zámku? Ted tam to cidlo nemam ( aby si nikdo cizí nemohl svítit v mem aute ) a mam to v klíči. tak to by me zajimalo jestli mam odmrazovani zamku "přes klíč" :-)
Tompo
Klubové ID: 1762

#28 Příspěvek od Tompo »

Já měl na tdsu i předehřev nádobky vody do ostřiků a dojížděla mi jak okna, tak šíbr.
Mirda328

#29 Příspěvek od Mirda328 »

jj jak okna tak sibr, taky mam :)

vyhrivani zamku klikou funguje a opravdu se rozsvici nohy ale jen ridic klika

vyhrev ostriku skla mam a ten kabel je videt leze okolo hadicky v umele hmote na pistu otevirani kapoty, jednodu se to jde poznat pouhym otevrenim mot prostoru

tak ja ani nevim co je priplatek vybava, ostrikovace svetel tam mam a si taky navic, prozradim ze ostriknou pouze rozsvicena svetla a pouze jednou po otoceni klicku kdyz ostrikuje celni sklo, tak daji 2 davky :)

hele takovy kokotiny jako sitka na prednich sedackach zezadu na bordel, zadni zaclonka na sklo, loketka, telefon, vyhrev sedaku, a podobny chujoviny asi bude vse nadstandard, tempomat asi taky
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Mirda328 píše:jj jak okna tak sibr, taky mam :)

vyhrivani zamku klikou funguje a opravdu se rozsvici nohy ale jen ridic klika

vyhrev ostriku skla mam a ten kabel je videt leze okolo hadicky v umele hmote na pistu otevirani kapoty, jednodu se to jde poznat pouhym otevrenim mot prostoru

tak ja ani nevim co je priplatek vybava, ostrikovace svetel tam mam a si taky navic, prozradim ze ostriknou pouze rozsvicena svetla a pouze jednou po otoceni klicku kdyz ostrikuje celni sklo, tak daji 2 davky :)

hele takovy kokotiny jako sitka na prednich sedackach zezadu na bordel, zadni zaclonka na sklo, loketka, telefon, vyhrev sedaku, a podobny chujoviny asi bude vse nadstandard, tempomat asi taky
Síťka zezadu na předních sedačkách je tuším standard po faceliftu.
Brody
Klubové ID: 1772
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Brody »

Tak v tom pripadde mam vyhrev ostrikovacu v obou autech.Nejake dratky me tam pod ten tapec vedou.Ale nevim teda jak je spustit :lol:
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Brody píše:Tak v tom pripadde mam vyhrev ostrikovacu v obou autech.Nejake dratky me tam pod ten tapec vedou.Ale nevim teda jak je spustit :lol:
Výhřev je automatický, má to vlastní čidlo venkovní teploty.
Brody
Klubové ID: 1772
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Brody »

Jo aha. Ale u te me 316ky social me to mile prekvapilo :lol:
Odpovědět