Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Pozná někdo co je to za motor ?
taky bych to tak viděl ,323 to na 100%není.rok okolo 91,92 . když změříš z vrvhu plastové sání,napříč 1 samostatný svod do válce a bude mít cca.65 mm mohl by to být 2.5 .jestli naměříš zhruba o 15,20mm méně jeto 2.0.nebo vyndat cívku a svíčku na válci a změřít zdvih . 66mm 2.0 , 75mm 2.5 to by byla jistota jak zjistit asponˇobsah na 100%, ale nevím jestli ti to povolí.
-
Frenk900
- Kontaktovat uživatele:
Docela mi to pripomina situaci kdy jsem ja kupoval svoje prvni bawko, bylo krasny, 96 M43, no a pak se ukazalo ze to je 12/91 a ty indikatory podle kterych to jde poznat hned uz nikdy nezapomenu... Stitky na pasech, kastlik bez bagu, bocni blinkry, brzd svetlo na okne, motor "hranatejsi".... No a dal jsem za to vic vic penez... Do dneska me to tak sere hosi, jenze kdybych se pred tim tady s vama poradil, mohlo byt vse jinak a dobre mi tak...
U tohoto auta by me zajimaly fotky stitku z podkapoty a VINka
Jak je to provedeny
Stitek bude odvrtanej, bude proste chybet a to VIN?
Jinak to jestli je to 2,0 nebo 2,5 by mela odhalit zkusebni jizda no, je to poradnej rozdil.
U tohoto auta by me zajimaly fotky stitku z podkapoty a VINka
Jinak to jestli je to 2,0 nebo 2,5 by mela odhalit zkusebni jizda no, je to poradnej rozdil.
Jo, stačí to projet pořádně 0-100km/h... Já mam 320i a to dáš tak za 10sFrenk900 píše:...
U tohoto auta by me zajimaly fotky stitku z podkapoty a VINkaJak je to provedeny
Stitek bude odvrtanej, bude proste chybet a to VIN?
-
Dirtysix323
No vše co tu řikají kluci je pravda, 323i to určo není a jak poznat zda je to 2,5 nebo 2,0l?? Snad jednoduse sedni do ty kamosovo 320ky projed se v tom, teda pokud ma e36 320i a pak zkus tuhle mega predelavku a bud pojede stejne nebo o dost lepsi tah. Tak to bude snad 2,5l
neboj to poznas. A nemusis nic merit nebo kukat na cislo motoru atd...