cus kamos tedka privezl auto ze mu nejdou otevrit ridicovy dvere.nelze to ani z venku ani zevnitr.. mam poneti ze uvnitr zamku neco povolilo ze to neuvolni ten zobacek co drzi okolo protikusu na kastli. setkal se uz nekdo s tim? otevrit jenom za cenu zniceni zamku? za kazdou radu moc dekuju
Zkus tam sáhnout rukou a nahmatat třebe táhlo nebo tak to za co tahá klika já to na e36 tedy ještě nedělal ale musí to jít někde tam bude nza pokus nic nedáš
udelal jsem si z dratu hacky a tahal jsem za vsechno co slo.. a taky bez vysledku:( na jedne strane jde klika pri otevrenych dverich jenom kousek otocit... u ridicovych to je o strasne moc.. a pri tom tam neco lupe...
Udělej si "hák" ze silnějšího plechu (ohni do tvaru L), abys mohl vytáhnout výplň dveří z příchytek, odšroubuj madlo, demontuj výplň dveří zevnitř - při zavřených dveřích to půjde kvůli palubní desce velmi špatně - a pak možná otevřeš pomocí táhel přímo na zámku ve dveřích.
jo to jsem mozna zapomnel vypln uz davno pryc.... a za tahla kdyz taham nebo zkousim hybat se vsim v zamku tak nic..asi prijde na radu vrtacka a udelam dirku do zamku a otevru to nasilim
ha tak to máš určitě v pytly celý ten zámek s tím zobáčkem ti v něm něco ruplo a si v hajzlu já to řešíl s kámošem u superba a nic pak se nechal odvrtat zámek a různě se dotoho šťouralo až byly ty dvěře vykryplený ale otevřel pak je musel nechat stříknout pač byly osekaný nic jiný ho nešlo udělat
tak jsem vzal majzlik odsekal plastovy casti zamku a jeste do toho trosku busil a je otevreno.... mel by se hodit zamek ze sedana na coupe ne? mam sehnany jiny..