Diky za info

Zbytecny neni nic, dycky jde jen o teoretickou radu, takze za vsechno sem rad...norom píše:mod: tak tedy pardon tak do třeba smažte .. a klidne i můj nick a prosim o vrácení cca 40 korun za rocni prispevek.... ja myslel Že porad jde o forum ...
podlozky bmw klubu nemam karta staci tak na skrabani namrazy v zime .....
koukam že kamenovan jsem byl
a nevim o kolik se to lišilo od tvých domněněk
napada mi otázka není forum pak zbytečné?????????
EDIT :TAK TOHLE BYCH NAZVAL JAKO OPRAVDU VYHOZENY ZBYTECNY PRISPEVEK MIMO TEMA ... jeden priklad myslim dostatecny
jen bych nerad aby se tu neprestalo diskutovat
... mozne je samozrejme i tohle, ale kat se mi nezda soucasti palivoveho systemu, takze nejdriv zkusim ten palivak a veci co se tohoto systemu tykaji a potom asi jine mene logicke veci...kamikaze5100 píše:kamoš to měl taky na 318ci, byl špatnej katalizator ( vlastě žadnej tam nebyl, někdo tam navařil trubku) dal se tam novej kat, vymazala se chyba na diagnostice a vše maka jak ma.
vcetne dohuštěni rezervywang píše:... mozne je samozrejme i tohle, ale kat se mi nezda soucasti palivoveho systemu, takze nejdriv zkusim ten palivak a veci co se tohoto systemu tykaji a potom asi jine mene logicke veci...kamikaze5100 píše:kamoš to měl taky na 318ci, byl špatnej katalizator ( vlastě žadnej tam nebyl, někdo tam navařil trubku) dal se tam novej kat, vymazala se chyba na diagnostice a vše maka jak ma.
Ono jde hlavně o lambdy před a za katem. Žlutá kontrolka se rozsvítí i pokud je špatný předehřev lambdy atd., samozdřejmě zaléží na typu motoru. Každopádně je to součást palivového systému.wang píše:... mozne je samozrejme i tohle, ale kat se mi nezda soucasti palivoveho systemu, takze nejdriv zkusim ten palivak a veci co se tohoto systemu tykaji a potom asi jine mene logicke veci...kamikaze5100 píše:kamoš to měl taky na 318ci, byl špatnej katalizator ( vlastě žadnej tam nebyl, někdo tam navařil trubku) dal se tam novej kat, vymazala se chyba na diagnostice a vše maka jak ma.