Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Vodni Pumpa
-
disgorge13
Ahoj,
my car 330i e46
na jaro chystam vymenu termostatu kterej nedrzi teplotu
kdyz to budu mit uz venku premyslim o vymene vodni pumpu a remenu (preventivne)
pri kolika km se meni vodni pumpa (mam kovove lopatky)
momentalne mam najeto 175tiskm a predpokladam ze je vsechno original
dekuji za info
Disgorge
my car 330i e46
na jaro chystam vymenu termostatu kterej nedrzi teplotu
kdyz to budu mit uz venku premyslim o vymene vodni pumpu a remenu (preventivne)
pri kolika km se meni vodni pumpa (mam kovove lopatky)
momentalne mam najeto 175tiskm a predpokladam ze je vsechno original
dekuji za info
Disgorge
-
disgorge13
- Killca
- Klubové ID: 1648
no samozrejme muze, ale to bys pak podle techto pravidel mohl vymenit pulku autadisgorge13 píše:Ahoj,
zatim mam 180tis tak ji tam jeste 50tis necham ...
hold na to hodim bobek
doufam ze ten hozenej bobek me nepotka nekde na dalnici to potom bude v prdeli rovnou cela hlinikova hlava ...
takze jakmile pujde raficka teploty pres pulku, inhned vypinat motor
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca 
BMW E-36 coupé 320 I M 52 ...pokračuji s řešením problému ohledně pískání ...řemen novej kladka napínač altík valí jak prdlej...byl vyndanej a nic v nom neni povolený vykloktaný...je vyčištěnej ,namazanej ale co mě ted trápí je vodní pumpa...když vemu za řemenici a prudce s ní mrcasím sem a tam tak v ní něco cvaká a stopro je to ložisko...schválně když budu mít novou pumpu bude v ní při pohybu sem a ta,m cvakat,,je to pohyb rukou nahoru a dolu ,,jak při honění péra...určitě nemá....pokud ano rušim doměnku o ložisku v pumpě,ale pokud ne tak bych rád věděl jak pumpu vyndat aniž bych něco posral tím že odpojím hadice ...a jak se dostanu k ložisku a zda-li je to vůbec možné...a na co se tak zhruba nachystat....děkuji všem za pomoc...
a ještě jeden dotaz,,promazal jsem část mezi řemenicí pumpu a pumpou samotnou a je to dobrý ale....nic netvrá věčně...jen se to snažim oddálit,ale co se snažim oddálit?co se může stát pokud na pumpu neseženu potřebný díl či pumpu samotnou ,nebo na ni nebude v těchto těžkých dobách???
komplet,děkuji všem...
a ještě jeden dotaz,,promazal jsem část mezi řemenicí pumpu a pumpou samotnou a je to dobrý ale....nic netvrá věčně...jen se to snažim oddálit,ale co se snažim oddálit?co se může stát pokud na pumpu neseženu potřebný díl či pumpu samotnou ,nebo na ni nebude v těchto těžkých dobách???
komplet,děkuji všem...
eště takhle,,je možná že jsem hnup a to co si myslim že je vodní pumpa tak servo ale to určitě ne ty jo...prosim kde je teda u M 52 vodní pumpa ,,já ji hledal pod alternátorem...pokud by měl někdo foto bylo by to fajne...
jeden zjev tady mi tvrdí že je to servo ,ale podle mne si to plete se svojí M 43 ,,1.8 I....on ji má možná za vrtulí ,ale já ji mám externě pod altíkem...
jeden zjev tady mi tvrdí že je to servo ,ale podle mne si to plete se svojí M 43 ,,1.8 I....on ji má možná za vrtulí ,ale já ji mám externě pod altíkem...
no ty jo už to mám tak je to na servu...sem debil ,,nějaká rada ted..
http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/C ... _mounting/
http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/C ... _mounting/
-
_peper
- Klubové ID: 1129
- Kontaktovat uživatele:
Pěkně si tu píšeš sám se sebou, je lepší den dva počkat, nikdo tady netvrdne věčně.
Já měl pumpu rozebranou (povolil jsem ty čtyři šrouby a rozloupl jí na dva díly) a když jsem koukal do vnitř nevím jak bych se dostal k ložisku aniž bych to ve vnitř nějak nepoškodil.
Servo pumpu seženeš tak že si dáš poptávku do sekce koupím. Nebo napiš členu Bagooo nebo Ahoy.
Já měl pumpu rozebranou (povolil jsem ty čtyři šrouby a rozloupl jí na dva díly) a když jsem koukal do vnitř nevím jak bych se dostal k ložisku aniž bych to ve vnitř nějak nepoškodil.
Servo pumpu seženeš tak že si dáš poptávku do sekce koupím. Nebo napiš členu Bagooo nebo Ahoy.