Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

nejde otevrit dvere, z venku :(

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
angel_1
Klubové ID: 1832
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od angel_1 »

Jee to me delalo taky. Zkus pritlacim dvere u zamku a otevres je :-) Delal to zamek, nevim jak se to vyresilo - mel to mechanik s dalsima par vecma, ale byl to 100pro zamek s oknem :-) jak rikas zevnitr v pohode, zvenku jen kdyz jsem mela stazeny okno. Obcas to slo :-) aa kdyz jsem pritlacila na dvere u zamku...
mirda
Klubové ID: 1955

#22 Příspěvek od mirda »

angel_1 píše:Jee to me delalo taky. Zkus pritlacim dvere u zamku a otevres je :-) Delal to zamek, nevim jak se to vyresilo - mel to mechanik s dalsima par vecma, ale byl to 100pro zamek s oknem :-) jak rikas zevnitr v pohode, zvenku jen kdyz jsem mela stazeny okno. Obcas to slo :-) aa kdyz jsem pritlacila na dvere u zamku...
nn, ta klika tam chidí uplně navolno. A když sem sundal tapec, tak jsem zjistil že tam je ulomený nějaký to táhlo litinový nebo co to je. prostě chce to novou kliku.
John112
Klubové ID: 1621
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od John112 »

mirda píše:
angel_1 píše:Jee to me delalo taky. Zkus pritlacim dvere u zamku a otevres je :-) Delal to zamek, nevim jak se to vyresilo - mel to mechanik s dalsima par vecma, ale byl to 100pro zamek s oknem :-) jak rikas zevnitr v pohode, zvenku jen kdyz jsem mela stazeny okno. Obcas to slo :-) aa kdyz jsem pritlacila na dvere u zamku...
nn, ta klika tam chidí uplně navolno. A když sem sundal tapec, tak jsem zjistil že tam je ulomený nějaký to táhlo litinový nebo co to je. prostě chce to novou kliku.
Jestli budeš měnit kliku, tak hodne zdaru :lol: je to maseker. Kdyztak ti muzu dat par rad, přeba ti to pomuze, tak kdyztam napis. :idea: :wink:
angel_1
Klubové ID: 1832
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od angel_1 »

Ahaa, tak ja to mela zamkem :-) Koukam ze stejnou vec muze delat vic veci :-(
Odpovědět