potkavaci i dalkovy nejsou xenon, xenon je jen v potkavaci casti svetla, ale pri rozsviceni dalek se rozsviti vnitrni zluty dalky a potkavaci xenony se rozsvitej jeste vic (elektromagnet odsune clonku, ktera vytvarele polovicni tlumene potkavaci svetlo)
no tak je videt ze vkus mas dobrej Kazdopadne ten podvozek bych asi nechtel a s tim dlouhym rozvorem a uz tak nizkym podvozkem pri M-Packetu (udajne o 2cm nizsi nez klasika) bych ti jej na silnicich okolo Noveho Mesta nedoporucoval a sel bych do facu rozhodne
Ono s těma silnicema v našem okolí to vypadá dost tragicky a je mi líto každýho auta, který tam musí jezdit. Máme tu teď třeba vyfrézovanej úsek asi 14 km silnice a někde v novinách jsem četl, že na položení nového asfaltu nějak nezbyly peníze. Asi si koupím vznášedlo nebo vrtulník.
NEMO píše:Ono s těma silnicema v našem okolí to vypadá dost tragicky a je mi líto každýho auta, který tam musí jezdit. Máme tu teď třeba vyfrézovanej úsek asi 14 km silnice a někde v novinách jsem četl, že na položení nového asfaltu nějak nezbyly peníze. Asi si koupím vznášedlo nebo vrtulník.
Sorry předem za OT, ale tohle mě zajímá. To chceš říct, že se tu ten asfalt dělat nebude? Vyfrézovali nám to od křižovatky ze Žďáru až k Vám do Novýho Města a čekal sem, že ten asfalt tam bude co by dub. Před tím do bylo děs ty díry v silnicích.
NEMO píše:Ono s těma silnicema v našem okolí to vypadá dost tragicky a je mi líto každýho auta, který tam musí jezdit. Máme tu teď třeba vyfrézovanej úsek asi 14 km silnice a někde v novinách jsem četl, že na položení nového asfaltu nějak nezbyly peníze. Asi si koupím vznášedlo nebo vrtulník.
Sorry předem za OT, ale tohle mě zajímá. To chceš říct, že se tu ten asfalt dělat nebude? Vyfrézovali nám to od křižovatky ze Žďáru až k Vám do Novýho Města a čekal sem, že ten asfalt tam bude co by dub. Před tím do bylo děs ty díry v silnicích.
To rozhodně říct nechci a pevně doufám, že to bude co nejdřív. Co se týče toho stavu předtím, tak to byla katastrofa. Ale příjde mi to trochu divný, že kvůli opravě mostu u Novýho Města mají dávat nový asfalt až někdy na podzim. Uvidíme, třeba to bude za pár dní hotový.
taky jsem resil dilema zda 330d nebo 330xd... xd bych vyuzil jen par dni v roce pri ceste na hory a to mi za ty vyssi provozni naklady nestoji, navic jsem zvykly na zadni nahon a uziju si s nim vice zabavy... auto je nizsi (mam m packet) a vypada lip... a ta zimni cesta na hory v kombinaci s dsc III a poradnyma pneu (popr. retazama) se da taky v pohode zvladnout.
no je to monstrozni ja tyhle kola nechtel kdyz jsem se rozhodoval co koupit pac me prisli v 17" divny a ja chtel jen tak male... Ale v 19" je to masaker pohled, jeste v kombinaci s M-packetem a sel bych do toho hned...
Tehu píše:no je to monstrozni ja tyhle kola nechtel kdyz jsem se rozhodoval co koupit pac me prisli v 17" divny a ja chtel jen tak male... Ale v 19" je to masaker pohled, jeste v kombinaci s M-packetem a sel bych do toho hned...
Bohuzel to, ale neni na nase silnice. I 17" na serii podvozku na tech polnackach jsou cejtit. 19" si nedokazu ani moc predstavit Ale vzhledove BOMBA.