Zdravím, opět mám jeden ze svých inteligentních dotazů: nevíte někdo jestli se dá vyměnit chromová lišta kolem oken za černou?Případně jak je tam ta lišta přidělaná (přilepená/nacvaklá/vsazená atd.) a jestli nevíte kde černou sehnat. díky;-)
coffey píše:Zdravím, opět mám jeden ze svých inteligentních dotazů: nevíte někdo jestli se dá vyměnit chromová lišta kolem oken za černou?Případně jak je tam ta lišta přidělaná (přilepená/nacvaklá/vsazená atd.) a jestli nevíte kde černou sehnat. díky;-)
myslim ze kamos by s tebou klidne menil on chce chrom a ma cernou a ty naopak... Jen ma predface ale to by melo byt stejne... Ted jenom nejakyho sikulu co to vycvakne a nacvakne bez poniceni pac pry je to docela zradny
toto je nevyřešitelná otázka ... a věc názoru .. máme doma dvě e39tky v kombíku a otec trval na chromů, brácha zase černé ... obě varianty mají něco do sebe
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
ty jo nevim... shadowline byla jedna z podmínek na auto Ten chrom mi příjde prostě hrozně poutovej a na topasblau je černá nej. No, jak se tu píše, je to věc názoru a vkusu, mě se víc líbí shadowline a nejvíc asi mat. ale sám mám lesklej:-)
Koby píše:ty jo nevim... shadowline byla jedna z podmínek na auto Ten chrom mi příjde prostě hrozně poutovej a na topasblau je černá nej. No, jak se tu píše, je to věc názoru a vkusu, mě se víc líbí shadowline a nejvíc asi mat. ale sám mám lesklej:-)
lesklej je super! tmava za x let muze stratit barvu od slunka nebo zsedne..
Koby píše:ty jo nevim... shadowline byla jedna z podmínek na auto Ten chrom mi příjde prostě hrozně poutovej a na topasblau je černá nej. No, jak se tu píše, je to věc názoru a vkusu, mě se víc líbí shadowline a nejvíc asi mat. ale sám mám lesklej:-)
lesklej je super! tmava za x let muze stratit barvu od slunka nebo zsedne..
coffey píše:Zdravím, opět mám jeden ze svých inteligentních dotazů: nevíte někdo jestli se dá vyměnit chromová lišta kolem oken za černou?Případně jak je tam ta lišta přidělaná (přilepená/nacvaklá/vsazená atd.) a jestli nevíte kde černou sehnat. díky;-)
Dá se to. Zrovna to předělávám na e90 chrom za černou. Jde o to kolik do toho chceš dát, výměna je nejlepší, nový(na e90) stojí 18 tis, ale já to nechávám přestříkat, je to sice pakec ale jde to.
Tak už máte vyměníno? Taky mě zajímá jak ty lišty dostat dolů, chtěl bych je obrousit a nalakovat a na autě to dělat by bylo ais o lak. Nebo se na to radši vykašlat a koupit v BMW za 600 nový?
_peper píše:Tak už máte vyměníno? Taky mě zajímá jak ty lišty dostat dolů, chtěl bych je obrousit a nalakovat a na autě to dělat by bylo ais o lak. Nebo se na to radši vykašlat a koupit v BMW za 600 nový?
spis si nechat v lázni shodit chrom nez to brousit.... a pak lak