Ahojte, mam podobny problem, chci poridit na e36coupe sportovni podvozek 60/40mm a nacpat tam 8x17 ET35 s pneu 225/45. Nechci vytahovat lemy ani jine upravy. Prosim poradte mi , zdali se mi vejdou nebo jake parametry kol či pneu mam vybrat. Děkuji
Muslim píše:Ahojte, mam podobny problem, chci poridit na e36coupe sportovni podvozek 60/40mm a nacpat tam 8x17 ET35 s pneu 225/45. Nechci vytahovat lemy ani jine upravy. Prosim poradte mi , zdali se mi vejdou nebo jake parametry kol či pneu mam vybrat. Děkuji
Budem tu asi za debila Ale Chcem aj ja kupit E36 320 Coupe a rad by som vedel do serioveho auta ake najvacsie disky vopcham. Trebarz 18ky by sli ci to je uz moc a ak tak aky rozme dopredu a dozadu tak aby to tak pekne siroko vyznelo. Dik vopred. Este sa len ucim tak prosim jemne na mna
mellisimo moje E36 sedan 11/94 ma vo velkom TP napsanu maximalku "235/40 ZR17 vyrobce MICHELIN na rafku 7,5Jx17 ET41, na zadni naprave mozno pouzit 8,5Jx17 ET41", ale pocitam ze pri koupi novejch rafku by mel prodejce nechat zapsat do tvyho TP to maximum ktere ty pozadujes a ktere je povoleno(jinak si nedokazu vysvetlit ze to ma kazda kara v TP ty vyjimky jinak), takze tu rozhodne nejsi za debila....
MadMaxII píše:mellisimo moje E36 sedan 11/94 ma vo velkom TP napsanu maximalku "235/40 ZR17 vyrobce MICHELIN na rafku 7,5Jx17 ET41, na zadni naprave mozno pouzit 8,5Jx17 ET41", ale pocitam ze pri koupi novejch rafku by mel prodejce nechat zapsat do tvyho TP to maximum ktere ty pozadujes a ktere je povoleno(jinak si nedokazu vysvetlit ze to ma kazda kara v TP ty vyjimky jinak), takze tu rozhodne nejsi za debila....