michal09 píše:
Ty jo, to je ale nějaká univerzální ne??? A jestli je origo, tak já ti za ni nabídnu 1000,- a to už se ti vyplatí....
co to meles?
Ale dělám si prdel jestli by si mi ji za litr nenechal... Vim že ne...
Hele chlape koukám že si Pražák, kam jezdíš na Vrakáče? Já na Kladno a tam to stojí za prd, nic moc tam nemaj a když jo tak si řekne pálku jak hovado....
mimo prahu ... viz ta loketka byla celkem od prahy peknej kus ale ne zas takovej aby se to nevyplatilo asi cca 40km
ale ja jinak na vrakace vubec nejezdim takze to byla nahoda jelikoz nove BC a nova loketka se fakt financne nevyplati jen pro pekny pocit , ostatni kupuji v bmw
Sorry že oživuju starý téma ale nechci zakládat nové téma....
Mám origo látkovou loketní opěrku a teďka sem sehnal origo v černé kůži spolu s interiérem a potřeboval bych je přehodit i stím plastem kolem ručky...ale jak se snažím tak to nemůžu ani zaboha rozebrat....myslel sem že si pomůžu když vyndám palubák a tu přihrádku pod ním ...ale vůbec sem se nikam nedostal ...nvíte někdo jak to celý demontovat? popř. kde všudě to drží ? díky
musis sundat manzetu rucni brzdy tam je neco myslim dva srouby.pak je jeden pod zadnim popelnikem a pak je poslednipod stredovym tunelem cca 1-2cm pod tlacitkem vyu)straznych (pro predstavu) na munilym aute sem to prave u tohoto posledniho sroubu omylem ulomil ale nicemu to nevalidilo vse drzelo jak melo, navic kdyz sem videl co bych musel vsechno delat abych sundal ten stredovej tunel tak sem byl rad a peiste bych to snad zas ulomil joke
díky kouknu na to šroubek vzadu pod popelníkem sem sundal a pod predním popelníkem taky...takze kouknu pod tu manžetu ruční brzdy... a jak je moc složity oddělat ten středovej tunel ?
abych to upresnil stredovy tunely sou dva vlastne hh ten kolem radicky a tunel okolo rucni brzdy..a ten prave drzi jedni sroubkem na par sroubech a jeden z nich je prave pod tim panelem kolem radicky
ha zrada....pod manžetou řuční brzdy není zádnej šroubek a drží to někdo pod loketkou ....a ten středovej tunel (kolem bc a prihradky pod ním ) tak u něho nikde taky není žádnej šroubek...
konstrukce loketky je prisroubovana 3ma srouby, vzadu po popelnikem, dalsi je u spojuezdcovy sedacky a dalsi drzi i zadni konec paky rucky u spinace rucky, chce to odtrhat plasty kolem loketky po odsroubovani mensich sroubku po kaslikem a pod tlacitkem vystraznych a pak odmacknout pojistne hrany v kuzelech co drzi primo padlo operky, z obou stran, aby se dala vyndat (i kdyz nevim jestli je potreby ho sundavat, ale urco je pak vse lepe videt, ale myslim ze to je povinny, protoze tunel pres to padlo jinak nahoru nepujde a dokud nesundas tunel, tak neodsroubujes ty 3 velky srouby co drzej konstrukci)
daval sem loketku jak do e36 tak do e46, je to hodne podobny, ale jestli by to sedlo, to nevim, uz sem prakrat slysel, ze jo, ale kdo vi, chtelo by to tu loketku proste vzit a zkusit, kdyby to nekdo z prahy chtel testnout muzu zapujcit svou e46 loketku
ty 3 hlavni srouby co drzi konstrukci loketky se mi zdaj na tejnych mistech