mno užít si parkovačky sice nepotřebuji ale taky jsem zkoušel dávat tam bílou ledku ( zbroušenou s rozptylem ) a přišlo mi to málo efektivní. Sice se srovnaly barvy ale když jsem tam dal zpět žárovku, přišlo mi to lepší..
takže to tak ted mám taky. Klasická žáovka a xenony. a nestěžuju si
jeste se chci zeptat jestli na halogeny muzu dat ty bily krouzky, a nebo jestli to nebude vypadat blbe vubec nemam predstavu jak to bude vypadat bilozluty
ono prave bilozluty lip nez zluto zluty, ale jestli planujes nekdy xenony, tak je lepsi mozna dat zluty, kontrast je lepsi a zluty vypadaj vic origo a neztrati se to v sobe
kdyby jeste nekdo resil LEDky misto krouzku angel eyes, tak se daji poridit i ty moderni LED diody ala luxeon, ktere vzyruji v podstate v uhlu 180stupnu a daji se az 10W LED ktere uz pres optiku ktera to stahne do kuzelu podobnemu svetlometu v aute sviti skoro srovnatelne s 55W halogenem...
je ale potreba k nim mit "budici" obvod kterej zajistuje stalej proud do LED nezavisle na pripojenem napeti....
beru je z ciny z shopu dealextreme... postovne zadara a zatim mi doslo vzdy vsechno
Nevite nahodou nekdo, zda je mozne proste jen vymenit klasicke lampy za original xenonove svetlomety? Kamarad ma novou (skoro) E90 bez xenonu a kdyz se svezl v noci v me trojce, ktera xenon ma, rozhodl se ze upgraduje - ted se dohadujem. Tvrdi, ze proste jen sezene xenonove lampy a prehodi to, samozrejme nebude mit ostrik svetlometu, co mam ja v od vyrobce. Ja si ale myslim, ze to nebude jen tak jednoduche, ne? Musi se to snad nejak preprogramovat... me se svetla nataci do pri prujezdu zatackou a tak-to prece musi byt nejak navazane na elektroniku v aute..nebo fakt jen staci koupit nekde xenonove svetlomety a vymenit kus za kus? Poradi nekdo? Predem dik.
lifedrive píše:Nevite nahodou nekdo, zda je mozne proste jen vymenit klasicke lampy za original xenonove svetlomety? Kamarad ma novou (skoro) E90 bez xenonu a kdyz se svezl v noci v me trojce, ktera xenon ma, rozhodl se ze upgraduje - ted se dohadujem. Tvrdi, ze proste jen sezene xenonove lampy a prehodi to, samozrejme nebude mit ostrik svetlometu, co mam ja v od vyrobce. Ja si ale myslim, ze to nebude jen tak jednoduche, ne? Musi se to snad nejak preprogramovat... me se svetla nataci do pri prujezdu zatackou a tak-to prece musi byt nejak navazane na elektroniku v aute..nebo fakt jen staci koupit nekde xenonove svetlomety a vymenit kus za kus? Poradi nekdo? Predem dik.
Mám v 3ce r.01 xenony, dá se změřit svítivost? Mám pocit, že málo svítí.