Původně sem chtěl dát pružiny od HRka 60/40, to sem eště netušil že místo 17"kol budu mít na autě 18" kola, kola maj ET35 gumy jsou 225/40 a když jedu sám tak při nějakym propružení si zadní škrtnou a jakmile mam v nádrži tak 20l a víc tak to škrtá dost často, no a když sedí někdo vzadu tak stačí vzít rychlejš nějakou zatáčku a už to dře ja svině, ty pružiny co tam jsou maj už asi dost, tak tam chci dát nějaký tvrdší, zadek bych chtěl mít +- stejně vysokej a předek tak o 2,3cm níž, jenže netušim co tam mam za origo podvozek, měl by tam bejt Mtech, ale nepoznám to. Pružiny bych chtěl asi Weitec, jenže nevim jaký snížení jestli jenom 30/15 a nebo 50/30, páč nevim podle čeho se bere ta míra snížení, nechci abych koupil pružiny, srali sme se s přehozením a v pak zjistil že je to bud nakoplý jako svině, nebo že to škrtá eště víc
Takhle to vypadá teď
já mám mtech + 18 cky ET38 a taky vzadu škrtám, když tam vezu nějaký prasátka, ale mám to unavený..volil bych 40/30, max 50/40...teĎ řešim stli koupit celej podvozek a nebo jen pružiny...taktež weitec co sem čet zkušenosti, tak reálný snížení u weitecu odpovídá tomu co píšou, takže bych ani tak neměl strach, že to bude vypadat jinak, než si přeješ..pokud tam máš teda mtech, o čemž pochybuju...a nebo máš ten zadek fakt echt v prdeli
A ty Weitecy co jsem koukal tak jsou vhodný jenom s kombinací mtech co ? Jako tlumiče mi přijdou nic moc, ale tak já sem náročnej, takže mi to třeba jenom přijde že sou nahovno, ale netečou
v kombinaci s mtech tlumičema je vhodný vše, co nesnížuje víc než 40mm, weitec je snad obnoš KW nebo HK, teď nevim, takže kvalitou dle zkušeností ostatních ujdou a zároveň nejsou nijak předražený.
Trhyy píše:třeba jenom přijde že sou nahovno, ale netečou
me muj mtech podovzek taky netece ale jsou tam dany na predku -60 pruziny a to jsou tam ani ne rok a podvozek je totalne v haji...na seriovych tlumiccih bych nesel niz jak mtech jinak bych dal komplet podvozek,ale cena ja uz nekde jinde...
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance