Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Vytazeni blatniku na kola s "agresivnim" ET
-
Marty_
- Kontaktovat uživatele:
Objevil jsem M3 E90 originaly za rozumne obute PS2 michelinkami, celkem vazne uvazuju, ale samo na moji obyc e92 nepujdou bez uprav, udajne by melo stacit vytahnout blatniky na zadku o 2 cm, co si o tom myslite? Znate nekoho kdo by to udelal - v Praglu PORADNE? Bez popraskani laku etc.. a jak se to resi s podbehama? Ty se musi taky nejak upravit, ne?
-
TeskMaster
- Klubové ID: 1497
-
Marty_
- Kontaktovat uživatele:
Lol tak tohohle zrovna moc fanda nejsemTeskMaster píše:obuj uzsi pneu, pokud mas dost tvrdej podvozek, a pro jistotu dej dorazy, němčouři rvou 245 gumu na 11" rafek klidne, a vypada to luxusne
Radsi bych malicko vytahl ty blatniky, ono by mel stacit asi centimetrik jen tak.. Tohle je asi posledni uprava kterou bych na aute potreboval, jenze ty kola uaaa
-
Marty_
- Kontaktovat uživatele:
Hmm tak mi rekni jak tam ty kola dostali?Marek-is píše:u e92 to bez popraskání laku uplná nereálka...
Jeden pise "just rolled the fenders", druhej je tajemnej jak hrad v karpatech a pouze "I've finished the installation of the M3 E92 original wheels yesterday. Very difficult installation as many modifications should be done on both wheels and Car in order to fit properly."
http://www.e90post.com/forums/showthrea ... %26R+LTBMW
http://www.e90post.com/forums/showthrea ... +m3+wheels
Když koukám na ty fota, tak to vypadá jak zároveň s lemem nic hrozného. Nevím kolik je na e92 běžně ET s J a kolik mají M3 kola origo.Čili by chtělo zjistit kolik cm jsou ven a pak změřit kam až budou sahat a kolik je potřeba upravit.
A lem dle fota koupíruje Ačko gumy čili chod je asi nějakých 4cm tlumiče.
A lem dle fota koupíruje Ačko gumy čili chod je asi nějakých 4cm tlumiče.
A nemá náhodou "přední" kola i vzadu?Martyn píše:Bezne se na E92 davaji 9J ET 35, par lidi tam bez uprav nacpalo i mensi ET (30tusim)... Tyhle kola jsou 9,5J ET 23.
Prave ze na tech fotkach to vubec nevypada "vytazene"..?
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
Marty_
- Kontaktovat uživatele:
Hmm vidis to me nenapadlo, ale podle tehle fotkyVlasta píše:A nemá náhodou "přední" kola i vzadu?Martyn píše:Bezne se na E92 davaji 9J ET 35, par lidi tam bez uprav nacpalo i mensi ET (30tusim)... Tyhle kola jsou 9,5J ET 23.
Prave ze na tech fotkach to vubec nevypada "vytazene"..?
http://www.bimmerpost.com/forums/attach ... 1230103037
to nevypada ze by ta zadni 265ka trunila na 8,5" rafku:)
Kazdopadne jsem mu psal SZ uvidime co napise..
Btw nebo nemuzou na to mit vliv ty tuhe sportovni pruziny? Ze mu to treba tolik "nepropruzuje" na nerovnostech?
-
baworakovej
- Klubové ID: 1193
Treba to bude mimo misu ale valcoval jsem si blatniky na E 36 a cca 1centak sel jen tim ze jsem zvalcoval vnitrni lem tudiz to z venku nepoznas a kdyz chces vic tak vyvalcujes tu rovnou plosku mirne zesikma ven a navazuje to na ukos blatniku pokud to udelas s rozumem a pekne .
Ale netusim jake blatniky a lemy ma E 92
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=38836
Ale netusim jake blatniky a lemy ma E 92
-
Marty_
- Kontaktovat uživatele:
Joo presne neco takoveho bych si predstavoval:o) mozna by i ten centimetrik stacil, kdyz by se to doladilo "uzsimi" pneu (255/30)..baworakovej píše:Treba to bude mimo misu ale valcoval jsem si blatniky na E 36 a cca 1centak sel jen tim ze jsem zvalcoval vnitrni lem tudiz to z venku nepoznas a kdyz chces vic tak vyvalcujes tu rovnou plosku mirne zesikma ven a navazuje to na ukos blatniku pokud to udelas s rozumem a pekne .
Ale netusim jake blatniky a lemy ma E 92![]()
Jen kdo mi to udela poradne, ja sam fakt nee..
-
kamikaze5100
- Klubové ID: 908
-
Marty_
- Kontaktovat uživatele:
Lol tak to jo:o) jsem si ani nevsiml ze tam byly vytazeneDanny píše:já jsem vytahoval blatníky na tvojem bývalém stříbrném coupeMartyn píše:Tak na modrem coupe vytahoval o 0,5" ca.. Jen KDE to nechat udelat..
Kazdopadne to auto musim pochvalit, opravdu skvele vsechno, A1+ prace na nem..
Ale skoda ze Olomouc, to je moc z ruky:( Kazdopadne myslis ze to pujde nejak nedestruktivne udelat?
-
baworakovej
Jsem sice ze Severni Moravy ale rodinu mam v Pzni kde jezdim parkrat do roka a vylcovacku jsem mel pucenou z Axon tuningu na jeden den.Ptali se jake auto budu delat rek jsem ze na E 36 a oni ze prej to jde ne ni dobre a meli pravdu.Jenze moje 36 byla 94 r.v. talze mi barva poprakala ikdyz jsem to nahrival ale jen mikroskopicky coz nebylo videt a pruhledny lak jsem si nevzal sebou na pretreni hrany blatniku tak aby to samozrejme nebylo videt a celou cestu domu cca 50 kilaku mi chcalo jako kravaMartyn píše:Joo presne neco takoveho bych si predstavoval:o) mozna by i ten centimetrik stacil, kdyz by se to doladilo "uzsimi" pneu (255/30)..baworakovej píše:Treba to bude mimo misu ale valcoval jsem si blatniky na E 36 a cca 1centak sel jen tim ze jsem zvalcoval vnitrni lem tudiz to z venku nepoznas a kdyz chces vic tak vyvalcujes tu rovnou plosku mirne zesikma ven a navazuje to na ukos blatniku pokud to udelas s rozumem a pekne .
Ale netusim jake blatniky a lemy ma E 92![]()
Jen kdo mi to udela poradne, ja sam fakt nee..
-
baworakovej
A Ty bys to chtel este vytahovat? us to je tak dost siroka bestie ne?kosh píše:podle mě si všichni nechali zavalcovat jen vnitřní lem. ono vytáhnutý blatník na E92 by nevypadal zrovna přirozeně.
Jinak ja mám přední blatníky z plastu takže tam asi žádné válcování nehrozí
Tak to pak jedine horkovzdusnou pistoli poradne nahrivat
-
kosh
- Klubové ID: 238
Já určitě nebaworakovej píše:A Ty bys to chtel este vytahovat? us to je tak dost siroka bestie ne?kosh píše:podle mě si všichni nechali zavalcovat jen vnitřní lem. ono vytáhnutý blatník na E92 by nevypadal zrovna přirozeně.
Jinak ja mám přední blatníky z plastu takže tam asi žádné válcování nehrozí
Tak to pak jedine horkovzdusnou pistoli poradne nahrivat
Nemá to smysl. Spíš by to chtělo podvozek