Další věc je, jak na výměnu ? Dostanu se k tomu zespodu ? Na první pohled mi přijde, že snad budu muset vyndat motor
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Čidlo klepání e36 328i
Diagnostika mi hlásí na M52 328i čidlo klepání. Má s tím někdo zkušenost, jak se to projevuje ? Mám nějaké příznaky, ale nevím jestli to je ono a zajímá mě, jestli se to někomu projevuje třeba podobně jako mě. Zatím nechci ovlivňovat
Další věc je, jak na výměnu ? Dostanu se k tomu zespodu ? Na první pohled mi přijde, že snad budu muset vyndat motor
Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
-
Kami1
- Klubové ID: 2167
Pokud je spatny tak klepe(poznas sluchem) nebo spatne reguluje predstih(vyssi spotreba, mensi vykon)
hlasi ti to chybu na jednom nebo na obou?
zkus natankovat min oktanovej benal
navod na vymenuhttp://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... p?t=245764
Neklepe, jede furt stejně. Nicméně už dlouho mi houpe volnoběh a toto je jediná chyba na diagnostice. Jezdil jsem teď na 98 benzín, myslíš, že chyba mohla vzniknout tím ?Kami1 píše:Pokud je spatny tak klepe(poznas sluchem) nebo spatne reguluje predstih(vyssi spotreba, mensi vykon)
Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
Mám ho slíbené na vyzkoušení k zapůjčení, tak hned jak dorazí a bude pěkně, aby to šlo vyměnit venku, podám zprávucastro píše:tak že by čidlo klepání...? to by teoreticky sedělo i na mě....
jsem zvědavej jak to u tebe dopadne.... a držim palce!
Tak oživuju téma. Čidlo vyměněno, diagnostika ho nehlásila. Motor se trochu sklidnil, já to auto znám, tak to poznám.
Po cca 14 dnech stejné příznaky, tak jsem to napíchnul a opět to hlásí čidlo klepání
Přitom po výměně to bylo OK, Ještě asi po třech dnech ježdění s novým jsem to ověřoval.
Čili otázka zní - proč mi auto neustále " popravuje " čidlo klepání ? Vzhledem k tomu, že muselo dolů sání to nehodlám měnit bez zjištění příčiny - každý nápad vítán. Od výměny ježděno na N95, na diagnostice žádná chyba, asi až po těch 14 dnech.
Po cca 14 dnech stejné příznaky, tak jsem to napíchnul a opět to hlásí čidlo klepání
Přitom po výměně to bylo OK, Ještě asi po třech dnech ježdění s novým jsem to ověřoval.
Čili otázka zní - proč mi auto neustále " popravuje " čidlo klepání ? Vzhledem k tomu, že muselo dolů sání to nehodlám měnit bez zjištění příčiny - každý nápad vítán. Od výměny ježděno na N95, na diagnostice žádná chyba, asi až po těch 14 dnech.
Je tam jen jedno, je rozdvojené. Prohozené nejsou. Funkční bych řekl že je - jednak je vyndané z motoru, kde se tvářilo OK, u mě cca 2 týdny taky jako že nic.Kami1 píše:menils jedno cidlo nebo obe?
nemas je prohozeny?
vis jestli novy cidlo je funkcni?
muzes promerit kabelaz k rj
Vše v pohodě - na diagnostice ano, bez chyby. Auto - klasika, houpající volnoběh ( M52 ). Postupně vyměněno půl auta bez nějakého většího efektu. Tj. diagnostika furt nic, volnoběh víc či míň houpe.
Když se chyba objeví, napíšu číslo chyby
Když se chyba objeví, napíšu číslo chyby