Prozkoumejte výhody členství v jediném oficiálním českém BMW Auto klubu ZDE a rozšiřte naše řady 😉 - info ZDE a jsme také na Facebooku a Instagramu

Num plate light failed (BC)

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
zrob

#1 Příspěvek od zrob »

ahoj,ted se mi objevil problem,BC mi hlasi tuto hlasku ,,Num plate light failed,, podle prekladu je to ,,Num (nevim) a potom je to: pozlacene světlo selhalo.Objasnim situaci.BC mi to napise kdyz rozsvitim uz parkovacky,jezdil jsem 14 dni s blikajici diodou v parkovacce a nic mi komp nepsal,vcera mi to napsal poprve v zivote,tak jsem diodu vyndal a zjistil jsem ze je spatny kontakt v konektoru pro parkovacky,nejak jsem to naraficil ze prestala na chvilku blikat ale comp mi to furt hlasil,ted to zase zaclo blikat....vsechno funguje,blikace,xenony,parkovacky,mlhovky,zadek sviti jak ma,mno proste vše o.k.Ale vim ze jedinej ten konektor tam blbne a proto blika ta dioda,zvlastni je ze i kdyz mi treba v minulosti praskla park.zarovka nebo dioda,BC nic nehlasil...a ani tech predeslich 14 dni kdy to blikalo taky nic nepsal.Prosím moc kdokoliv vi poradte....je to E36 coupe,92 r.v velky BC...Díky moc.

PS:tlacitko hledat sem pouzil,ale nic co by mi vyjasnilo mou situaci.
Díky a hezký den.
prase007
Klubové ID: 1383

#2 Příspěvek od prase007 »

num plate = SPZ
zrob

#3 Příspěvek od zrob »

prase007 píše:num plate = SPZ
jsi zlatej,takova banalni vec opet,ale sem blb ze jsem ji prehlednul,mel jsi pravdu,nesviti mi jedno svetlo na spz....a ja uz zas videl hroznou vedu v tom..De ku juuuuu

PS,jeste musim zjistit jak ji vyaplikovat :oops:
zrob

#4 Příspěvek od zrob »

hotovo vymeneno,predem se omlouvam za tohle nove tema ale reakce byla ultra rychla a vymena taky a je pro problemu,opravdu diky moc za odpoved a diky ze tohle forum existuje,fakt mi to pomohlo....

snad toto tema pomuze i dalsim kdo maji problem ci neco podobneho,byla to fakt drobnost,ted jeste vyresit tu blikajici diodu a kontakt,myslite nekdo ze to muzu ustipnout treba 10cm od konektoru,sehnat novy konektor a napojit kably?
Nien

#5 Příspěvek od Nien »

Tak já zase chtěl rozebírat budíky, právě ste mi ušetřili moře času.