zdravim, vim ze to tu nekde urco je, ale funkce hledat me pusti jen na prvni stranku na muj dotaz a dal ne......takze je mi k nicemu.
proto se ptam primo. mam v haji termouš na 325i E36,ale je to me prvni auto a moc se v technice nevyznam, vim jak vypada ale nemuzu ho nikde v tom mrnavym motoru najit
takze kde ho najdu a jak slozita je vymena, musim pod auto??
nejaky postup jak na to??
predem dekuji za odpovedi....jo a jeste s jakou teplotou mam koupit, v etk sem nasel dva jeden 88 stupnu a druhy 92 tusim....dik
calif píše:dík, snad to zvladnu, musim tedy vypustit vodu? ze v tom druhem navodu ma ty kanystry.......
Tak určitě minimálně aby voda klesla pod ten termostat, všechnu nemusíš... Výměna je otázkou pár minut, ale je pak potřeba okruh dobře odvzdušnit atd..
tak sem to zmaknul,sice mi to trvalo o dost dyl nez hodinu ale to hlavne kvuli absenci klici na visko, ktery sem vybrousil z 30 na 32 zatim nikde nic netece, asi bude potreba jeste doodtvzdusnit, ale auto normalne topi....
kára se zahreje ted zhruba po par kilometrech a rucicka se drzi na pulce
Ahoj, prosím o pomoc někoho, kdo má zkušenosti s výměnou termostatu na e36. Bojím se to udělat sám, abych něco nezvrtal (ještě jsem ho nevyměnoval) a v servisu mě nenechají koukat pod prsty.
Rád bych se to naučil, díky za pomoc. S odměnou počítám .-)
chlapy zrovna také řeším výměnu termostatu na M52, bohužel sem zkončil už u sundání vrtule....čim ste to zapřeli? degradoval sem už dva šroubováky.... máte nějakej vhodnej nápad
bez sundání vrtule se bohužel dají povolit jen tři šrouby ze čtyř na tom víku termostatu