Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Mam problem se zatahem

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Kopa

#1 Příspěvek od Kopa »

Drzim auto kolem 2500 tisice otacek a pridam plyn tak citim poradni zatach ale po vterine az dvou auto ubere a pridava plinuleji nevi nekdo cim byto mohlo byt vaha i filtry jsou nove jinak jede pekne 320D
johnyfly1

#2 Příspěvek od johnyfly1 »

ja mam podobny problem na 316i e36 compact. auto v otackach nad 3000tis strati na chvilku vykon a potom uz znova taha... 8O
Killca

#3 Příspěvek od Killca »

Kopa píše:Drzim auto kolem 2500 tisice otacek a pridam plyn tak citim poradni zatach ale po vterine az dvou auto ubere a pridava plinuleji nevi nekdo cim byto mohlo byt vaha i filtry jsou nove jinak jede pekne 320D

mozna spatne cerpadlo, na vyssi otacky uz tlaci malo

johnyfly1 píše:ja mam podobny problem na 316i e36 compact. auto v otackach nad 3000tis strati na chvilku vykon a potom uz znova taha... 8O

zkus si od nekoho se stejnym motorem pujcit vahu vzduchu a otestuj pri jizde jestl to bude stejny
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
johnyfly1

#4 Příspěvek od johnyfly1 »

Killca píše:zkus si od nekoho se stejnym motorem pujcit vahu vzduchu a otestuj pri jizde jestl to bude stejny

a nespozorujem to aj ked vahu len vypojim. podla toho ako potom pojde?
BTW aj tak ide do servisu lebo slepa zena mi nedala prednost a do mna napalila :( hadam tam zistia aj to :-)
Killca

#5 Příspěvek od Killca »

johnyfly1 píše:
Killca píše:zkus si od nekoho se stejnym motorem pujcit vahu vzduchu a otestuj pri jizde jestl to bude stejny

a nespozorujem to aj ked vahu len vypojim. podla toho ako potom pojde?
BTW aj tak ide do servisu lebo slepa zena mi nedala prednost a do mna napalila :( hadam tam zistia aj to :-)

no kdyz odpojis vahu, tak to bude delat neco spatneho ale konstatne, tak se to da taky zjistit ale pujcena vaha by byla lepsi

jinak v servisu na to podle me neprijdou, ono ty e36 nejdou moc nacitat neoriginal diagnostikou a i pri te original diagnostice to chybu lambdy nebo vahy vzduchu nemusi ukazat, protoze v klidu to muze ukazovat spravne hodnoty ale v zatahu to teprve nefrci
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Odpovědět