Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
centrál e36
- Killca
- Klubové ID: 1648
ve dverich se neorientuju, vzdy vsechno resim pod kaslikem, proste vemu 12V a picham do konektoru (zapojeneho samozrejme!!!) a cekam co se stane 
coz me ted napadlo, kdyz zapojis draty z DO do dratu bmw jednotky, tak pak konektor musis zapojit do jednotky, aby to slapalo, jsou to prave jen vstupy, ty vlastne privedes impuls do jednotky a ona teprve na to necha zamknout dvere, tak doufam ze jsi to nezkousel odpojeny
coz me ted napadlo, kdyz zapojis draty z DO do dratu bmw jednotky, tak pak konektor musis zapojit do jednotky, aby to slapalo, jsou to prave jen vstupy, ty vlastne privedes impuls do jednotky a ona teprve na to necha zamknout dvere, tak doufam ze jsi to nezkousel odpojeny
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca 
-
Wmko
- Kontaktovat uživatele:
Az budu vecer doma tak sem hodim navod i s pinama na ktery to ma byt,delal sem to na obou jednotkach u 36stky,mimochodem to zkouseni pichat nekam stavu,vytahni ten konektor,odstran z nej tu plastovou krytku,pak ho pripoj zpatky,musis ale presne;) a potom zvrchu nato zkousej stavu,jinak ti to fungovat nebude,mimochodem ja musel 2piny dodelavat,protoze starsi ridici jednotka tam ma privody na origo central,ale ten bohuzel tam neni,takze ztoho nevedou zadne draty nic,mas to prazdne sloty,vecer sem hodim jeste presne cisla.. mam to doma nekde,sem si rikal ze to popisu protoze se to bude hodit...
takze vyckejte do vecera,pokusim se nato nezapomenout 
-
Wmko
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvam se,driv sem se ktomu nedostal a ani poradne ten papir co sem to mel popsany sem nenasel,ale nasel sem aspon neco,a zbytek si snad pamatuju.Takze jakmile to rozdelas,kaslik,tam tu RJ vytahnes zni konetor,nevzpomenu si kolik je tam pinu ted z hlavy,myslim 26.Mno na pinu 24/25 jsou impulzy.Rikam nereknu ti presne na kterym protoze sem nenasel ten hlavni panel,ale rekl bych logicky 24pin odemykani,25zamek,z te jednotky na dalkac co sis pravdepodobne koupil,povede nekolik dratu,mas ktomu urcite manual,tak si vnem najdi LOCK Impulse a UNlock impulse,to budou dva draty,popripade 4jestli je budes s necim kombinovat uz i to sem videl,ale netusim proc je to tak resene.Na te starsi ridici jednotce ale ty piny 24/25 jsou neobsazene,takze doporucuju nejake Elektro navstvit,lepe nejakyho elektrikare primo,ten nato bude mit udelatka:)Me to donesl znamy ze ZPS,Proste neco doceho strcis odizolovany dratek z DO,ale nezapomen musi se ti to vlezt do tech mist pro piny:)takze je to celkem malicke jestli nesezenes neco primo na pinove zakonceni.mno ale vyresit to de a kdyz tu plastovou krytku na ten konektor budes vracet,tak se to tam celkem hezky chyti..takze to nevyskoci a drzi to celkem pekne,kazdopadne az to udelas tak to pripoj na RJ a vyzkousej,bez te krytky.. jenom konektor,a zkus to z dalkovym,potom budes vedet ze to funguje tak prez diodu pripoj impulz ktery ti jde na LOCK,tak prez diodu na PIN 13.A tim to hasne:) Pak to akorat das dohromady a hotovo.. Kdyby neco tak to sem napis a dej mi vedet prez SZ a ja to sem dopisu..
- Killca
- Klubové ID: 1648
wmko: tak a ted si precti cely topic od nas 
jinak ten drat staci jen strihnout a nacpat do diry toho pinu a on se pak zarizne a drzi sam pri to zavirani krytem konektoru a pin se do dratu zarizne jak original
jinak ten pin13 mi na ZKV stary jednotce-bilej konektor nejak nehraje, podle schematu je to vyhrivani zamku
pin13 je DL na novy jednotce ZKE4
ale zkusit se to muze
ted koukam ze pro starou jednotku je DL na 19tce, takze lokovaci signal kdyz nic nepojede, tak paralelne pres diodu zapojit jeste do pinu19
jinak ten drat staci jen strihnout a nacpat do diry toho pinu a on se pak zarizne a drzi sam pri to zavirani krytem konektoru a pin se do dratu zarizne jak original
jinak ten pin13 mi na ZKV stary jednotce-bilej konektor nejak nehraje, podle schematu je to vyhrivani zamku
ale zkusit se to muze
ted koukam ze pro starou jednotku je DL na 19tce, takze lokovaci signal kdyz nic nepojede, tak paralelne pres diodu zapojit jeste do pinu19
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca 
Tak us mi to chodi mam to zapojeny na te 20 a 21 ale musel sem v zadu v kufru odpojit ten malej konektor s třemi draty nevim proc ale snim to nejede a bez nej to funguje dokonce zamyka aji DL na kufru zamkem stejne neodemykam protoze tam zadnej nemam tak me ten vytazenej konektor netrapi jen by me zajimalo proc to dela.kdyz sem v tom 3 pinovem konektoru propojoval cervenej s tema 2 tak aut zamykalo a odemykalo tak nevim zda je chyba v tom motorku nebo nekde jinde.