Ahoj stala sa mě taková nepříjemná věc, táhnul jsem za sebou auto, a při té příležitosti, jsem ztratil kritku tažného oka na zadním nárazníku (krytku jsem potom našel, ale par aut už ji rozjezdilo), Nejsem si jist, zda mam na autě M zadní narazník (ale nejspíše ano, ptozože tam mám difuzor, a auto je komplteně v M-Packetu).
Je to u E36 jsem zapoměl napsat, chtěl bych si objednat novou, ale nevím jakou, na krytce je číslo :
51.12 - 2233365 - 22944
> PP + EPOM <
ale v ETK jsem ho nenašel, a teď nevím, zda je to krytka do normálního nárazníku a nebo do M- nárazníku? Neví někdo zda je mezi těmi krytkami rozdíl? díky
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Krytka na uchyceni tazneho oka (M x normal)
-
- Klubové ID: 1332
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to zkoumal více, a došel jsem k následujícímu
Na M nárazníku (to co mám já ) je ta krytka cca 6,2 x 5,8 cm velika a v puli je jakoby "prelomena" (proste je přes hranu v narazniku)
Na normalnim narazniku začíná pod hranou, (a je tedy asi menší), tedy neni lomená.
Je to takto správně?
Abych nezapoměl bavím se o verzi saloon
Na M nárazníku (to co mám já ) je ta krytka cca 6,2 x 5,8 cm velika a v puli je jakoby "prelomena" (proste je přes hranu v narazniku)
Na normalnim narazniku začíná pod hranou, (a je tedy asi menší), tedy neni lomená.
Je to takto správně?
-
- Klubové ID: 2164
Jj, to je přesně, ta krytka je díl číslo: 2FiliposII píše:Tak jsem to zkoumal více, a došel jsem k následujícímu
Je to takto správně?
http://bmwfans.info/original/E36/Cou/32 ... l-51_2760/
-
- Klubové ID: 1332
- Kontaktovat uživatele:
jj je to ona, už jsem to obědnal v renocaru, tak snad to bude to prave,Deathbox píše:
Jj, to je přesně, ta krytka je díl číslo: 2
http://bmwfans.info/original/E36/Cou/32 ... l-51_2760/
Diky za rady.