Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e36 325tds
-
-
no pískání turba neni nijak zvlášť směrodatný, já ho v autě slyšim jen tak kolem 1500ot a to si musim jen tak hrát s plynem, venku neni taky kdovíjak slyšet, to dělaj fakt asi jen koncernový diesely. jinak buď diagnostika nebo si od někoho pučit jinou a vyzkoušet... ale kde ta váha přesně je ti nepovim, nikdy sem nezjišťoval... jinak se každopádně podívej na filtr vzduchu, jestli neni špinavej, pak vyměň palivovej, teda pokud tam neni chvíli. pak když ani to nepomůže, tak vytáhni z palivovýho filtru tu hadičku co ti vede do vstřikovacího čerpadla a zapni klíček a koukni se, jakym proudem ti z toho vytíká nafta (doporučuju dělat ve dvou). když poteče hodně slabounce, tak si kompresorem profoukni hadici od nádrže (nezapomeň vytáhnout hadici do filtru, ať ti ty sračky do něj nenatečou). jeden známej to měl na e30 u 2,7 benzínu a docela sem koukal co z toho lezlo... a kdyby ani to nepomohlo, tak bych teprve vyhledal někoho s diagnostikou.
18, července jedu do krkonoš na dovolenou tak když to do tý doby nevyřeším tak ti dám určitě vedět a můžem se někde sprsknoutTompo píše:škoda, že jsi tak daleko, tds bych opravdu lenivým nenazval, je fakt, že to mám komplet po repasi, na co si jen vzpomeneš, ale itak ten motor neni špatnej, pro srovnání Superb 1.8T mi neujel, ani nepředjel.... ta váha je celkem směrodatná...
-
- Klubové ID: 1762
To můžeme i takAlig píše:18, července jedu do krkonoš na dovolenou tak když to do tý doby nevyřeším tak ti dám určitě vedět a můžem se někde sprsknoutTompo píše:škoda, že jsi tak daleko, tds bych opravdu lenivým nenazval, je fakt, že to mám komplet po repasi, na co si jen vzpomeneš, ale itak ten motor neni špatnej, pro srovnání Superb 1.8T mi neujel, ani nepředjel.... ta váha je celkem směrodatná...

-