http://www.youtube.com/watch?v=dyMpKo3a ... C&index=71
nevíte někdo co to, neměl někdo stejnej problém?
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
320D, motor jde na 3válce-video
-
Treba ja mam zhavicky komplet hotove a cekam az dorazi nove,tady na horach mivame nizsi teploty nez minus 17.Auto proste chytne i bez zhavicek,jen mu to dele trva,ale nikdy nevynechava dele nez 5 sekund,pak uz bezi vyrovnane takze michat do toho zhaveni je blbost.Pokud vymenil vstriky,mrknul bych se na podavaci cerpadlo zda tlakuje a mrknul bych se na snimac teploty.Pokud mu ani nesviti kontrolka DDE,problem bych fakt videl v tom cidle teploty,pocitam s tim,ze kdyz je motor zahraty tak bezi v poradku.Pokud ne,musim se zeptat,cos tam daval za ty vstriky-repas,nebo nove?Menil jsem turbo za repas a repas byl v hajzlu,po reklamaci dalsi repas,tomu nefungovala pro zmenu regulace.Uz jsem byl nasrany,tak jsem sehnal jete z vrakace a to svete div se,drzi druhym rokem-stesti.
Nechces si dat do podpisu alespon rok vyroby?Ono se to tezko hada co je tam za motor a hlavne s jakym systemem.
Nechces si dat do podpisu alespon rok vyroby?Ono se to tezko hada co je tam za motor a hlavne s jakym systemem.