Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Celolak e36

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
jave318IS
Klubové ID: 1737

#1 Příspěvek od jave318IS »

mate někdo zkusenosti s celolakem na e36???Popripadne na kolik vas vysel a jestli jste ho delali sami nebo nejaka firma?
xSAFA
Klubové ID: 1477
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od xSAFA »

Podobny tema jsem tu enkde na klubu uz zakladal neco by ses tam mozna docetl... Me taky na jaře čeká celolak... Ceny co jsem zjišťoval v okolí tak do těch 30tis za slušnej lak. Chce si to zjistit zkušenosti s danou lakovnou protože dneska tě každej rád ojebe a rozhodně neplatí že dražší lakovna = kvalitnější práce. Víc o tom budu pak zjišťovat na jaře až to bude aktuální. Jinak auto si odstrojím a nastrojím sám v garáži jelikož v tomto těm lakýrníkům moc nevěřím není nad to si to udělat sám a pořádně než aby to někdo v rychlosti kompletoval a pak to stálo za hovno...
youwee
Klubové ID: 1262
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od youwee »

xsafa: to budes delat jen venek nebo komplet?
xSAFA
Klubové ID: 1477
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od xSAFA »

No chcu to dělat až po těsnění dveří tzn. pouze vnitřek se zalepí. Samo motorovej prostor také ne....
jave318IS

#5 Příspěvek od jave318IS »

prestava se mi chtit do celolaku :) chtěl bych to zkusit sám nastříkat ale to by bylo asi hodně špatný,přece jen lakovny sou na to líp vybavený....
a safo to chceš mít i vypálené v peci?
macam3
Klubové ID: 1811
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od macam3 »

jave318IS píše:prestava se mi chtit do celolaku :) chtěl bych to zkusit sám nastříkat ale to by bylo asi hodně špatný,přece jen lakovny sou na to líp vybavený....
"vypalování v peci" je jen urychlovaní schnutí,aby se mohlo v boxu láknout vice dílú(aut),je to drahá sranda tak musí jed aby na sebe vydělala 8) 8)
jinak lak je lepší(výsledek je pro oko stejný) nechat odvětrat a i vytvrdnout v běžné tep. okolo 20°C,pak zas záleží jak rychlé tužidlo je,pak jde i pod 20°c,nevím kde se vzal zažitý pojem že se to musí vypálit v peci 8O 8O
jinak ti přeju hodně štěstí :roll: pokud si to ještě nezkoušel. :) :)
jave318IS

#7 Příspěvek od jave318IS »

macam3 píše:
jave318IS píše:prestava se mi chtit do celolaku :) chtěl bych to zkusit sám nastříkat ale to by bylo asi hodně špatný,přece jen lakovny sou na to líp vybavený....
"vypalování v peci" je jen urychlovaní schnutí,aby se mohlo v boxu láknout vice dílú(aut),je to drahá sranda tak musí jed aby na sebe vydělala 8) 8)
jinak lak je lepší(výsledek je pro oko stejný) nechat odvětrat a i vytvrdnout v běžné tep. okolo 20°C,pak zas záleží jak rychlé tužidlo je,pak jde i pod 20°c,nevím kde se vzal zažitý pojem že se to musí vypálit v peci 8O 8O
S tou pecí ani nevím kde jsem zaslechl ale nějak se mi to vrylo do paměti:)
a ty jsi si dělal celolak sám?premyslim ze bych to zkusil ale nevím co je na to vse potreba... urcite pistole a kompresor ne?
macam3
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od macam3 »

jave318IS píše:
macam3 píše:
S tou pecí ani nevím kde jsem zaslechl ale nějak se mi to vrylo do paměti:)
a ty jsi si dělal celolak sám?premyslim ze bych to zkusil ale nevím co je na to vse potreba... urcite pistole a kompresor ne?

no .....žíví mě to 8) tak kdyby ....trěba.... s něčím ...napiš sz...bude li čas...rád poradím :)
sadamcx65

#9 Příspěvek od sadamcx65 »

Já jsem si dělal celolak na E36 sedan sám až po plnič, ale barvu jsem si nechal nastříkat v lakovně za 6tis. včetně barvy .... jinak tmelení, broušení, atd jsem oddřel já ;) ale když to baví, tak je to pohodička :)
macam3
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od macam3 »

:D Jak sem říkal před deseti lety když sem se to učil...příprava to je dřina , namr..t na to tu barvu umí každej ..... dnes už bych to už tak netvrdil,ale na přípravě fakt záleží,páč na p..u připravený, muže pak stříkat třeba i bůh a bude to hnus :lol:
Odpovědět