Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Velký okruh
- Killca
- Klubové ID: 1648
tak asi proto ti psal paveld svou odpoved, je celkem vystizna, proc by tam ten termostat asi davalinicoczech píše:No tak to je pěkný každej nebe a dudy tak vám od srdce děkuju a du koupit termostat protože se mě posral a běhá mě to po malim okruhua teď je otázka jestli se to nekurví i na tom malim okruhu sakra
a doufám že si to s tim zadřením nemyslel tak vážně jak se to zdá
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca 
-
nicoczech
- Kontaktovat uživatele:
A když sem jel na malej okruh tak jestli to dobře chápu tak se motor zahřál a běželo vše dobře ale držel mě teplotu milimetra za středem teď přes zimu stojí tak se snad nic nestalo né?Killca píše:tak asi proto ti psal paveld svou odpoved, je celkem vystizna, proc by tam ten termostat asi davalinicoczech píše:No tak to je pěkný každej nebe a dudy tak vám od srdce děkuju a du koupit termostat protože se mě posral a běhá mě to po malim okruhua teď je otázka jestli se to nekurví i na tom malim okruhu sakra
vis ze kdyby mohli usetrit tak by usetrili
Chjo zase nebudu spát to je v hajzlu
Proste to neres a kup termostatnicoczech píše:A když sem jel na malej okruh tak jestli to dobře chápu tak se motor zahřál a běželo vše dobře ale držel mě teplotu milimetra za středem teď přes zimu stojí tak se snad nic nestalo né?Killca píše:tak asi proto ti psal paveld svou odpoved, je celkem vystizna, proc by tam ten termostat asi davalinicoczech píše:No tak to je pěkný každej nebe a dudy tak vám od srdce děkuju a du koupit termostat protože se mě posral a běhá mě to po malim okruhua teď je otázka jestli se to nekurví i na tom malim okruhu sakra
vis ze kdyby mohli usetrit tak by usetrili
-
nicoczech
- Kontaktovat uživatele:
Dobrá generáleHAMANN píše:Proste to neres a kup termostatnicoczech píše:A když sem jel na malej okruh tak jestli to dobře chápu tak se motor zahřál a běželo vše dobře ale držel mě teplotu milimetra za středem teď přes zimu stojí tak se snad nic nestalo né?Killca píše:tak asi proto ti psal paveld svou odpoved, je celkem vystizna, proc by tam ten termostat asi davalivis ze kdyby mohli usetrit tak by usetrili
Chjo zase nebudu spát to je v hajzlu!!! Je dulezitej uz jen kvuli spotrebe....
- Killca
- Klubové ID: 1648
no i ten milimetr pred pulkou neni nic moc dobryho, jako tak uplne tomu nerozumim, ale proste motor potrebuje byt zahraty vic nez jen nejak a k nemu i olej, aby probihalo spravne spalovani, motor neudaval furt, ze je studeny a auto nemelo stale pusteny sytic=i vetsi spotrebanicoczech píše:A když sem jel na malej okruh tak jestli to dobře chápu tak se motor zahřál a běželo vše dobře ale držel mě teplotu milimetra za středem teď přes zimu stojí tak se snad nic nestalo né?
jako pokud se s nezahratym motorem jezdi do 2500 max, tak nic nehrozi, ale proste nemuzes jet vic
na motorce se mi vytavil a vytek termostat, tak sem ho vyndal uplne, motorka se od ty doby nikdy nezahrala pres minimum
tohle snad nechces, abych cetlKami1 píše:zase sem to poslal 2x
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca 
-
Kami1
- Klubové ID: 2167
No, v podstate s tim vsim souhlasim. Ty odkazy jsem tam hodil, abych Tobe i jinym usetril klavesnicinicoczech píše:Ono víš ty s tim věkem, lidi se radši zeptaj, protože čistě hypoteticky se mohlo něco posrat tím že to běhalo přes malej okruh tak jsem chtěl vědět jestli nemám vyměnit ještě něco, všichni nejsou vše znalci. A ještě jedna věc kdo se zeptá je blbej 10 minut a kdo se nezeptá je blbej celej život....
S tim vekem sem ale reagoval na Tve komentare za nekolik poslednich dni. Nejak si Te nedokazu zaradit, coz se mi normalne dari. Osobne Te odhaduju pod 20. Nic ve zlym.
-
nicoczech
- Kontaktovat uživatele:
Stačí když řeknu že jsem usměvavý mladý člověk kterej si užívá života a nehraje si na starýho ?Kami1 píše:No, v podstate s tim vsim souhlasim. Ty odkazy jsem tam hodil, abych Tobe i jinym usetril klavesnicinicoczech píše:Ono víš ty s tim věkem, lidi se radši zeptaj, protože čistě hypoteticky se mohlo něco posrat tím že to běhalo přes malej okruh tak jsem chtěl vědět jestli nemám vyměnit ještě něco, všichni nejsou vše znalci. A ještě jedna věc kdo se zeptá je blbej 10 minut a kdo se nezeptá je blbej celej život....![]()
S tim vekem sem ale reagoval na Tve komentare za nekolik poslednich dni. Nejak si Te nedokazu zaradit, coz se mi normalne dari. Osobne Te odhaduju pod 20. Nic ve zlym.