Chci postupně vyměnit filtry na svoje první bávo a nevím přesně podle čeho vybrat. Koukám na mjauto.cz a je tam vždycky od každého několik druhů a cen, myslíte že je jedno který vezmu když je tam vždycky uvedený můj model auta? (iSo r.v. 92) Jestli brát nějaký Bosh nebo koukat na cenu u něco ušetřit u jiné značky Budu rád za radu
Pokud resis filtry (vzduch. a olej.), tak doporuciji bud Bosch, Hengst nebo Knecht.
Z lepsich vzduch. K&N do org. airboxu.
Palivak bych dal org. jelikoz je k tomu potreba prikoupit (nebo melo by se, jelikoz stary tvrdnou a netesni...) hadici (prodava se v BMW po cca metru) a jsou zapotrebi z ni uriznout 2 male hadicky.
Kabinak bud org. nebo Bilstein.
No k tomu vzducháči, já tam teda s mojim BáWeM dostal KN naprosto sprasenej takže na vyhození a přijde mě že ty klasický originály za pár korum bohatě stačej... teda do originál boxu... jinak chtěl bych se dotázak kolik stojí palivák na žádnym autě sem to ještě neměnil
Bzuker píše:a origo se dá koupit i na netu nebo u bmw?
mozna tak nejaky ebay, kde bude na prodej org. jinak v kazde BMW prodejne je sezenes (ci ti je objednaji po tel.) btw. kdyz by si byl platici clen (ofic. clen), tak mas slevu 10% v BMW Renocar v Praze jak na dily tak i servis
DOEMIXXX píše:Pokud resis filtry (vzduch. a olej.), tak doporuciji bud Bosch, Hengst nebo Knecht.
Z lepsich vzduch. K&N do org. airboxu.
Palivak bych dal org. jelikoz je k tomu potreba prikoupit (nebo melo by se, jelikoz stary tvrdnou a netesni...) hadici (prodava se v BMW po cca metru) a jsou zapotrebi z ni uriznout 2 male hadicky.
Kabinak bud org. nebo Bilstein.
Doe , a proč jsi nejmenoval taky Mann-Hummel ? Špatný ? Já je beru už drahně dlouho ( olej- kabiňák ) a bez problémů .
nicoczech píše:No k tomu vzducháči, já tam teda s mojim BáWeM dostal KN naprosto sprasenej takže na vyhození a přijde mě že ty klasický originály za pár korum bohatě stačej... teda do originál boxu... jinak chtěl bych se dotázak kolik stojí palivák na žádnym autě sem to ještě neměnil
V neautorizovaném BMW servisu v Ostravě mě to přišlo na 450,- i s prací, když jsem tam byl na diagnostiku (taky za 400,-).
nicoczech píše:No k tomu vzducháči, já tam teda s mojim BáWeM dostal KN naprosto sprasenej takže na vyhození a přijde mě že ty klasický originály za pár korum bohatě stačej... teda do originál boxu... jinak chtěl bych se dotázak kolik stojí palivák na žádnym autě sem to ještě neměnil
V neautorizovaném BMW servisu v Ostravě mě to přišlo na 450,- i s prací, když jsem tam byl na diagnostiku (taky za 400,-).