Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Dolevani oleje E46
-
martilulin
- Klubové ID: 1704
-
martilulin
No nevim kolik je tam ted...kazdopadne po zhasnuti motoru a vytahnuti klice mi jeste chvili sviti zluta kontrolka oleje coz znamena dolit olej...od te doby jsem nejel tak nevim od jakeho mnozstvi se to rozsviti...na te merici tycce se mel jeden clanek a neco od oleje...mam jeste cca 4 litry nahradniho tak to tam asi padne vsecko...
[/img]
-
martilulin
asi je ti to jasný, ale hladinu oleje měř při studenym motoru, kterej nějakou dobu neběžel a vozidlo by mělo stát na rovině-ne z kopce!duffson píše:No nevim kolik je tam ted...kazdopadne po zhasnuti motoru a vytahnuti klice mi jeste chvili sviti zluta kontrolka oleje coz znamena dolit olej...od te doby jsem nejel tak nevim od jakeho mnozstvi se to rozsviti...na te merici tycce se mel jeden clanek a neco od oleje...mam jeste cca 4 litry nahradniho tak to tam asi padne vsecko...[/img]
Richardos píše:asi je ti to jasný, ale hladinu oleje měř při studenym motoru, kterej nějakou dobu neběžel a vozidlo by mělo stát na rovině-ne z kopce!duffson píše:No nevim kolik je tam ted...kazdopadne po zhasnuti motoru a vytahnuti klice mi jeste chvili sviti zluta kontrolka oleje coz znamena dolit olej...od te doby jsem nejel tak nevim od jakeho mnozstvi se to rozsviti...na te merici tycce se mel jeden clanek a neco od oleje...mam jeste cca 4 litry nahradniho tak to tam asi padne vsecko...[/img]
No v navodu pisi merit 5 minut po vypnuti. Jinak jasne, ze musi bejt na rovine