Ahoj,
možná se to tu již řešilo pokud ano tak se omlouvám.
Mám problém při studeném startu když nepřidám plyn, tak se to jakoby přidusí zaklepe a chcipne...
Svíčky nové...
Zkus nez budes poprve startovat aspon 3x zapnout/vypnout klicek do polohy 2, pak az zastartuj - kdyby se to chytlo muze to byt podavani paliva, cerpadlo, zasrany filtr atd.
Nemas vyssi spotrebu? Kdyz nemrzlo tak to chytalo dobre ? ze by taky holka Lambda byla ko
Děkuji za pár tipů.
Již než začlo mrznout tak to několikrát udělalo je problém v tom že to není zcela pravidelné.
Jakmile při startování přidám plyn chytne bez problému, další start je již zcela normální na první otočení jak to má být.
Teď z mrazama se to trochu zhoršilo..
Spotřeba mě vzrostla o 0,2l to jsem přičetl zimně a také tomu že auto nevyužívám každý den jako dříve na ježdění do práce. Takže jezdí méně a spíše město..
Dost mě ta věc štve protože mám o mazla starost co se mu nelíbí že zlobí.
BMW=srdeční záležitost.
Tak n ikoho nic nenapadá??
Navíc jsem si dnes všiml, že poujetí cca 50 km se teplota nevyšplhala na prostředek ale lehce na prní čárku směrem od modréhom pole...
Nemůže to být termostatem??
Normalně po ujetí té samé vzdálenosti byla teplota vždy na prostředku..
Díky za každý nápad...
Pokud jsi po 50km nemel rafiku teploty chladici kapaliny uprostred jsou tri moznosti - termostat, cidlo, pristrojovka. Ad. spatny startovani - zajed na diagnostiku a pak uvidis, nic jinciho nema cenu vymyslet.
Děkuji za radu diagnostikmě asi nemine..
S tou teplotou se mě to stalo dnes poprvé.... Horší starty řešm cca tyden někdy chyta lepe nekdy hůře. mohl by na to mít vliv palivovej filtr nějakým procentem?