Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
ukazatel paliva
Chci se zeptat jak je to u e36 s ukazatelem...ručka je skoro na dně tak se bojím aby mi nedošla šťáva. Zatím jsem netankoval a ještě nemůžu s autem jezdit ale až budu moct tak nechci někde zůstat trčet
ručka je za tou žlutou kontrolkou a nevím jestli se to třeba zbarví do červena až tam fakt skoro nic nebude nebo jestli je to pořád žluté. Díky.
-
myrryn88
- Klubové ID: 1827
- Kontaktovat uživatele:
Tezko rict,ja jakmile se rozsviti tak tankuju.Byt tebou tak az budes moct jezdit tak jet na benzinkuBzuker píše:Chci se zeptat jak je to u e36 s ukazatelem...ručka je skoro na dně tak se bojím aby mi nedošla šťáva. Zatím jsem netankoval a ještě nemůžu s autem jezdit ale až budu moct tak nechci někde zůstat trčetručka je za tou žlutou kontrolkou a nevím jestli se to třeba zbarví do červena až tam fakt skoro nic nebude nebo jestli je to pořád žluté. Díky.
no mám nejbližší 10 km tak snad to vydrží...nebo mezitím zkusím splašit trochu šťávy do kanistru a hodit to tammyrryn88 píše:Tezko rict,ja jakmile se rozsviti tak tankuju.Byt tebou tak az budes moct jezdit tak jet na benzinkuBzuker píše:Chci se zeptat jak je to u e36 s ukazatelem...ručka je skoro na dně tak se bojím aby mi nedošla šťáva. Zatím jsem netankoval a ještě nemůžu s autem jezdit ale až budu moct tak nechci někde zůstat trčetručka je za tou žlutou kontrolkou a nevím jestli se to třeba zbarví do červena až tam fakt skoro nic nebude nebo jestli je to pořád žluté. Díky.
-
Pazdi
- Klubové ID: 1463
- Kontaktovat uživatele:
jednou jsem zažil jízdu na uplný dno nádrže:( vyjížděl jsem okolo půlnoci ze zlína a frčel domů...mám to 50km...ručka byla na rafičce dna nádrže...bc ukazoval dojezd 30km...pak 15...pak nic....ručka už ležela na dně a já dojel "před barák" na benzínku...takže jsem na nula nula prd v nádrži najel skoro 50km...
je fakt, že od tý doby si dávám zatraceně pozor a když je ručka pod půlkou jsem nervozní:-D
je fakt, že od tý doby si dávám zatraceně pozor a když je ručka pod půlkou jsem nervozní:-D
-
Spajky
- Klubové ID: 1147
- Kontaktovat uživatele:
jednou jsem to zkoušel, jezdil jsem mezi dvouma benzínkama, mají mezi sebou asi 500 metrů....ručka už ležela, BC ukazovalo v nádrží ještě lehce přes litr a půl, tak sem jezdil, jezdil, najednou zmizel dojezd z BC, místo toho tam byly 3 čárky, BC ukazovalo furt cca 0,6 litru, na to už sem ale neměl koule a jel radši vzít plnou, zajímavý, že dle stojanu sem vzal snad přes 65 litrů a BC ukazovalo jako plnou 62.9
asi svody do nádrže maj dva litry, a plovák se v nádrží víc než na těch 62.9 nedostane. Ale aspoň sem si ověřil, že ten BC ukazuje +- 0,5l přesně.
-
Spajky
- Klubové ID: 1147
- Kontaktovat uživatele:
snuky píše:mam velkej BC a rezerva sviti cca od 100km,kdyz sem jel z mnichova tak v tom novym useku dalnice nebyla 120km zadna benzina a zrovna mi tesne pred zacala svitit rezerva dojel sem na to 140km na hranice ..rezerva tam bude
rezerva se mi rozsvítí pří +- 7,8l v nádrži a ten dojezd je závislej na aktuální spotřebě, funkce číslo 04, tzn když tam budeš mít spotřebu 10, dojezd bude 78km a rezerva se ti rozsvítí v tu dobu.
jj ,ja jel celou dobu konstatni rychlosti a aktualka byla kolem 8-8,5 ..Spajky píše:snuky píše:mam velkej BC a rezerva sviti cca od 100km,kdyz sem jel z mnichova tak v tom novym useku dalnice nebyla 120km zadna benzina a zrovna mi tesne pred zacala svitit rezerva dojel sem na to 140km na hranice ..rezerva tam bude
rezerva se mi rozsvítí pří +- 7,8l v nádrži a ten dojezd je závislej na aktuální spotřebě, funkce číslo 04, tzn když tam budeš mít spotřebu 10, dojezd bude 78km a rezerva se ti rozsvítí v tu dobu.
jinak trochu mimo tema nemel bys odkaz na manual k BC v Aj,chtel bych to prostudovat pripadne jak se da prehodit jazyk z DE do AJ,uz sem to tady nekde cetl ale sem asi levej neslo mi to
- Killca
- Klubové ID: 1648
ja jednou z vaclavaku smerem na D1 drzel podlahu abych djel po nejaky rovine natankovat protoze auto cukalo jak prase a to jeste rucka nelezela jako kdyz je motor vyply, tak nevim no, to cukani uz bylo extra strasidelny, byl sem posranej az za usima
ale jo, kdyz sem jel plynule, tak to jelov pohode, takze by to jeste neco ujelo, ale pri podlaze uz to nestihalo, sem musel nabrat rychlost 
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca