Poslední týden mi dost často u e36 iS problikává červená kontrolka s vykřičníkem, víte co to signalizuje? napadá mě nějaké ukostření ale čeho? dík za rady.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
blikající kontrolka s vykřičníkem
-
Author
- Klubové ID: 3294
- Kontaktovat uživatele:
neni to náhodou nedostatek brzdový kapaliny?? ve víčku nádobky máš plovák kterej ovládá kontaktKEAN píše:Ahoj, fci. hledat jsem samozřejmě použil ale nic nenašeltak se zaptám rovnou...
Poslední týden mi dost často u e36 iS problikává červená kontrolka s vykřičníkem, víte co to signalizuje? napadá mě nějaké ukostření ale čeho? dík za rady.
-
KEAN
- Klubové ID: 1204
To mě nenapadlo a mohlo by být...když to ovlivňuje průjezd zatáčkou...podívám se zítra za světla...díkyAuthor píše:neni to náhodou nedostatek brzdový kapaliny?? ve víčku nádobky máš plovák kterej ovládá kontaktKEAN píše:Ahoj, fci. hledat jsem samozřejmě použil ale nic nenašeltak se zaptám rovnou...
-
Author
- Klubové ID: 3294
- Kontaktovat uživatele:
no nevim, ten plovák je v takovým válečku, kterej má jen malý otvory, kterejma do něj nateče kapalina,takže na přelejvání v při projíždění zatáček by to moct náchylný bejt nemělo ale pokud už je ji tam hodně málo, tak stačí jakejkoliv sebemenší pohyb a ten kontakt sepne... myslim že to bude nastopéráka ono
- Killca
- Klubové ID: 1648
no i kdyz bych se mozna divil kdybys v tom autem mel ASC, mas zeleny cudlik pred radickou u zapiku?
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca 
-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
Kontrolka ASC je oranžová.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition