Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Studene štarty e46 328i
Vopred sa ospravedlnujem ze zakladam tuto temu ktora tu uz bola ale nikde som sa nedocital o tomto mojom probleme. Takze k mojmu problemu ked nastartujem auto za studena tak po chvili mi zacnu kolisat otacky niekedy az tak ze auto zhasne. Otacky prestanu kolisat az vtedy pokial sa rucicka ukazovatela teploty motora dostane za modru potom si otacky drzi pekne ani necuknu. Hadice od airboxu su nove, odvetravanie motora nove - myslel som si ze to kolisu kvoli tomu ale nie kvoli tomu to vydavalo iba taky prdkajuci zvuk. Vzduchovy filter novy, sviecky nove, vaha vzduchu dobra. uz fakt neviem preco tie otacky maju dovod kolisat. Prosim o nejake Vase podnety dik.
P.S. Na diagnostike mi vyhodilo chybu zevraj termostat je zly ale to s kolisanim za studena nema nic spolocne si myslim.
P.S. Na diagnostike mi vyhodilo chybu zevraj termostat je zly ale to s kolisanim za studena nema nic spolocne si myslim.
Ja som aj nad tym cidlom rozmyslal ale nechcem len tak kupovat veci ktore su mozno dobre da sa to nejako zistitKami1 píše:Jestli si ridici jednotka nemysli, ze je motor zahratej a neni, tak micha jinak smes.
Myslim si, ze polofunkcni cidlo nemusi r.j. odhalit.
Ber to jako inspiraci. Nejsu mechanik.
Bol som na diagnostike v BMW jedinu vadu co ukazal bol vadny termostat zaujimave ked mi vsetko funguje kuri ako ma aj teplota je presne v stredeKillca píše:tak treba cidlo teploty jo, ale kuprikladu vahu si otestujes a ukazuje normal hodnoty a za 5minut uz neukazuje, takze se to vlastne neda a lepsi pucit a zkouset nez testovat diagem, kterej v rade pripadu ani nic neukaze kdyz to neni origo bmw diag
- Killca
- Klubové ID: 1648
tak dokud to bude spravne topit, zahrivat se max kolem 6 najetych kilometru a bude teplota stale na stredu, tak bych na termostat hodil bobanaleon24 píše:Bol som na diagnostike v BMW jedinu vadu co ukazal bol vadny termostat zaujimave ked mi vsetko funguje kuri ako ma aj teplota je presne v stredeKillca píše:tak treba cidlo teploty jo, ale kuprikladu vahu si otestujes a ukazuje normal hodnoty a za 5minut uz neukazuje, takze se to vlastne neda a lepsi pucit a zkouset nez testovat diagem, kterej v rade pripadu ani nic neukaze kdyz to neni origo bmw diag
jestli nahodou ta chyba na diag neznamenala prave to cidlo teploty, muzes zkusit to cidlo odpojit a na konektor zapojit multimetr a merit odpor, pak nastartovat jestli se se zmneou teploty zmeni odpor, ale stale to cidlo nemusi byt v poradku, furt muze ukazovat nesmysly
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca 
Ako som tak pozeral tak ja tam mam myslim dve tie cidla hmKillca píše:tak dokud to bude spravne topit, zahrivat se max kolem 6 najetych kilometru a bude teplota stale na stredu, tak bych na termostat hodil bobanaleon24 píše:Bol som na diagnostike v BMW jedinu vadu co ukazal bol vadny termostat zaujimave ked mi vsetko funguje kuri ako ma aj teplota je presne v stredeKillca píše:tak treba cidlo teploty jo, ale kuprikladu vahu si otestujes a ukazuje normal hodnoty a za 5minut uz neukazuje, takze se to vlastne neda a lepsi pucit a zkouset nez testovat diagem, kterej v rade pripadu ani nic neukaze kdyz to neni origo bmw diag
jestli nahodou ta chyba na diag neznamenala prave to cidlo teploty, muzes zkusit to cidlo odpojit a na konektor zapojit multimetr a merit odpor, pak nastartovat jestli se se zmneou teploty zmeni odpor, ale stale to cidlo nemusi byt v poradku, furt muze ukazovat nesmysly
Takze po dlhom patrani som dosiel nato kde je problem. Takze problem je vo vanose su v prdeli nejake gumienne tesnenie a nedaju sa kupit samostatne jedine cely vanos kurna 
Toto je zle http://www.beisansystems.com/products
No a proc si to nenechas poslat?leon24 píše:Takze po dlhom patrani som dosiel nato kde je problem. Takze problem je vo vanose su v prdeli nejake gumienne tesnenie a nedaju sa kupit samostatne jedine cely vanos kurna