Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
zabezpečení
a vydíš kradou je radši než 46...hledal jsem neboj a když to víš tak nevim proč to okecávat a proč mi neposlat rovnou odkaz a nechat to tu smazat...je mi jasný že to tu tim zasýrám a je mi to líto ,ale bohužel nemám moc možností jak trávit svý volno ..třeba se o svátkách urvu od běžných věcí at už roddiných tak pracovním či pro můj osobní život důležitých....jinak měl jsem scirocco 92 a taky ho ukradli ...víš vono auto nekradou jen profíci ,ale kokoti co prostě viděj coupé jako takový a prostě mu urvou i dveře aby se povozil a pořádně ho protáhnul a pak ho odložil a řek si ,ale jo dobře jsem si zablbnul..je mi jedno jestli ho bude krást vosel nebo profivosel ..něco mě to stálo si to pořídit a nejen prachy a fakt o to přijít nechci-i když je to starší ,ale právě proto chci ukázat takový jaký má být a jakou krásu nadělá i ted v dobách kdyhranatej tvar už neudává tempo...nechci o něj přijít.tak mi prosím pošli odkaz na téma rád ho pročtu...pro Mad Max dík nechci nějaký velký hrabaní se v el.či inter..nestačilo by vytahnout relé nějaké??Pazdi píše:hledat...bylo to tu řešeno stokrát...pořádnej alarm, "tajný vypínač"...tak či tak...v 90% když Ti bude chtít nějakej profík auto sebrat, tak ho sebere (pochybuju, že profík bude brát starou e36)...
- Killca
- Klubové ID: 1648
tady je problem v tom ze e36 po roce 94 uz maj immobilizer a kdejakej ten "povozitel" s tim uz neodjede a odjede s tim uz jedine profik, ale profik e36 krast nebude
takze zrejme mas nejaky takovyto hodne stary vuz a pak je par zpusobu, i vlastni fantazie, ale osobne sem si poridil alarm co zabezpecuje i dalkovy central a je mozne i zapojeni na cerpadlo a pri zamceni se vse zaalarmuje a odpoji proud do cerpadla
coz znamena, fetka prijde, otevre dvere, auto rve na vsechny strany, rika si ze to ale stihne na startovat, ono to nejde i kdyz se motor toci a tak radsi rychle zmizi, protoze nema sanci auto sprovoznit nez pribehne majitel ktery uz byl doma obeznamen se situaci dalkovym pagerem, ktery se v brzke dobe da k alarmu dopojit (az nas baworacky dodavatel FX priveze varku zbozi)
takze zrejme mas nejaky takovyto hodne stary vuz a pak je par zpusobu, i vlastni fantazie, ale osobne sem si poridil alarm co zabezpecuje i dalkovy central a je mozne i zapojeni na cerpadlo a pri zamceni se vse zaalarmuje a odpoji proud do cerpadla
coz znamena, fetka prijde, otevre dvere, auto rve na vsechny strany, rika si ze to ale stihne na startovat, ono to nejde i kdyz se motor toci a tak radsi rychle zmizi, protoze nema sanci auto sprovoznit nez pribehne majitel ktery uz byl doma obeznamen se situaci dalkovym pagerem, ktery se v brzke dobe da k alarmu dopojit (az nas baworacky dodavatel FX priveze varku zbozi)
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca