Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E 36 r.v. 1991 316 i . kde najdu řídící jednotku??

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
wrist

#1 Příspěvek od wrist »

Zdravim. Nedavno jsem tady četl v jednom tématu, že frajer zajel do myčky ujel kilák ,a pak motor jen točil a nenastartoval - bylo to tim, že zatekla voda do řídící jednotky. A jak na TRUC se mi tohle stalo včera taky. Prosím o radu kde najdu tu řídící jednotku???????díky moc za info
papyk

#2 Příspěvek od papyk »

Je teda pravdou že 4vál jsem nikdy neměl, jen 6hrnky, ale viděl jsem pod kapotu už i na tdsu, tak soudím že všechny e36ky ji maj na stejném místě, a to je v přepážce pod čelním sklem napravo (z pohledu řidiče) pod gumovým krytem kterej drží tuším že 5plastovejch krytek.
A že by do ní nateklo v myčce, to se mi moc nezdá, spíš mrkni jestli se nedostala voda k cívkám či svíčkám, já měl ten samej problém :wink:
xdentist
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od xdentist »

pro upresneni,pristupna z motoroveho prostoru. pokud mas baterii tam tak je to primo za ni,je potreba ji demontovat a uz vidis ten kryt atd...
wrist

#4 Příspěvek od wrist »

kouknu na to. Díky. Snad to bude ok...
Killca

#5 Příspěvek od Killca »

a voda se u tehle starsich e36 tam dostava uplne standartne a vetsinou byva hlavni problem prave ta mokra jednotka

naopak u nasich novejsich verzi je vetsinou vsechno jeste jakz takz izolujici a u me osobne je motor i v nejvetsich destich i po mycce absolutne suchy, vcetne peny ktera kryje jednotku
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Odpovědět