Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E36 vymena prednich dveri manual za el.
-
MadMaxII
- Klubové ID: 1711
- Kontaktovat uživatele:
Jaky je problem vymenit stavajici predni dvere s klikou za dvere s elektrikou? Mam E36ku s klimou a dalsi vybavou, ale bohuzel predni dvere jsou s klikou a vzhledem k castosti pouzivani ridicova okynka bych to chtel upgradnout na elektricky ovladane.
Delal uz to nekdo resp. co vse bude na tuto akci potreba? Komplet predni dvere s funkcni elektrikou se daji sehnat na vrakaci ci z bouracek, pak bude potreba ten panel s ovladanim okolo prevodovky, a zrejme jeste nejake to rele, pojistka(pokud mozno prosim o zapojeni). Jenze ja mam sedan 11/94 bile barvy a ten uz ma imobilizer a tady nemam zkusenosti, zrejme se budou muset prohodit ty zamky(primo v nich je ten imo?)? a to je vse nebo jeste neco?
Kdyby jsem se s cimkoliv pletl tak mne prosim opravte, a budu vdecny za kazdou zkusenost.
Delal uz to nekdo resp. co vse bude na tuto akci potreba? Komplet predni dvere s funkcni elektrikou se daji sehnat na vrakaci ci z bouracek, pak bude potreba ten panel s ovladanim okolo prevodovky, a zrejme jeste nejake to rele, pojistka(pokud mozno prosim o zapojeni). Jenze ja mam sedan 11/94 bile barvy a ten uz ma imobilizer a tady nemam zkusenosti, zrejme se budou muset prohodit ty zamky(primo v nich je ten imo?)? a to je vse nebo jeste neco?
Kdyby jsem se s cimkoliv pletl tak mne prosim opravte, a budu vdecny za kazdou zkusenost.
-
MadMaxII
- Klubové ID: 1711
- Kontaktovat uživatele:
To je pravda, lizt dovnitr dveri se bude muset tak jako tak takze to asi moc prace neusetri ty dvere za dvere, tak nevim co bude snazsiPazdi píše:tak jestli to myslíš tak, že chceš jen elektrický okýnka namísto švihadel...tak bys vůbec nemusel měnit dveře...stačí jen mechanismus okýnek...a když budeš mít celý dveře, tak přehodíš zámky no za současný
Mimochodem takovej ten nerez plisek na zamku aby se do zamku dveri nedostala voda to se da sehnat? Nejakej debil(pardon) mi ho loupnul a asi se hrozne divil ze nema na sroubovaku imo
-
Pavel
- Klubové ID: 56
no já jsem hlavně sehnal oboje dveře v barvě auta .... takže to bylo jednodušší...tím že jsem přehodil dveře,natahla se kabeláž a středový tunel s tlačítkama...
¨
... ideální aby ti stím pomohl nějakej elektikář který ti zapojí ty Piny do štekru co je ve dveřích a drátky na tlačítka...
...newím jak to budeš dodělávat ty...jestli máš čistě jen mechanismus nebo celý dveře...
... já jsem měl auto bez IMMa ... takže se vyměnily zámky,nasadily do pantů a bylo...určitě je to jednodušší než předělávat mechanismus...protože ta elektrika se stejně musí natáhnout...já mě štěstí že jsem ty dveře sehnal i s oknem za 1000.- kus a v barvě auta...středovou konzoly s tlačítkama jsem měl zadarmo k tomu + kabeláž... vše jsem si vymontovával z auta sám...
¨
... ideální aby ti stím pomohl nějakej elektikář který ti zapojí ty Piny do štekru co je ve dveřích a drátky na tlačítka...
...newím jak to budeš dodělávat ty...jestli máš čistě jen mechanismus nebo celý dveře...
... já jsem měl auto bez IMMa ... takže se vyměnily zámky,nasadily do pantů a bylo...určitě je to jednodušší než předělávat mechanismus...protože ta elektrika se stejně musí natáhnout...já mě štěstí že jsem ty dveře sehnal i s oknem za 1000.- kus a v barvě auta...středovou konzoly s tlačítkama jsem měl zadarmo k tomu + kabeláž... vše jsem si vymontovával z auta sám...
-
HansCZ
- Kontaktovat uživatele:
Delal jsem to taky jak Pavel. Resp. zapojovani mi delal elektrikar a byla to pry nechutna drbacka. Moc tomu nerozumim ale rozhodne to neslo naprasit na 12V jen tak. El. okna by mely mit svou "ridici jednotku" (relatko) pres ktere to jde, protoze do tech origo tlacitek nejde pustit takovy napeti. Takze vyrabel nejake homemade relatko...