Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Kde sehnat žluté AE na e46?
-
Fx
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
rumman píše:Fx píše:Áno, svět je fakt malej
Fajn. Tak už nemusíme být formálníA ještě co se týče těch AE...jsou v pohodě a kvalitní natolik, že se nebudu muset bát, že mi zhoří auto, jo?
Jsou od stejného výrobce, jako tu nabízí Greg, tj. Wanxy (výrobcem je Shenzhen Wangxingyu Photoelectricity CO.,LTD.). Tento výrobce dodává podsvícení LCD displejů a podobné aplikace technologie CCFL do celého světa - o shoření auta bych se nijak zvlášť nebál. Základem je neporušit kabeláž a dobře utěsnit spoje v konektorech. Pokud bys měl obavu, že nestačí dodávané tepelně smrštitelné pásky, lze to ještě dotěsnit silikonem.
Nebudu nic nalhávat, pár trafíček od nich se mi vrátilo rozteklých, ale vysloveně tak, že se na plastovém obalu trafa udělala bublina. Nikam dál poškození nešlo.
problem CCFL angel eyes je ten, ze su stavane na 12V a nie na 14V co je v aute pocas nastartovaneho motoru
- prave preto sa ti tie krabicky (invertory) vratili roztecene...
Treba to zapojit tak, ze sa este pred krabicku pripoji stabilizator 7812.... ten sa postara oto, aby sa do invertora nedostalo viac ako 12V... a tym padom vydrzi a vydrziiii

Treba to zapojit tak, ze sa este pred krabicku pripoji stabilizator 7812.... ten sa postara oto, aby sa do invertora nedostalo viac ako 12V... a tym padom vydrzi a vydrziiii

alfi666 píše:problem CCFL angel eyes je ten, ze su stavane na 12V a nie na 14V co je v aute pocas nastartovaneho motoru- prave preto sa ti tie krabicky (invertory) vratili roztecene...
Sice nemám tušení o čem je řeč, ale kamarád co mi je bude montovat bude asi osvícenější. Takže díky

-
Fx
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Killca píše:ja je mam a startuju s kruhama a ty krabicky nenesou zadne znamky deformace, mozna uz sou nejaky upgradovanejsi
Stalo se mi to na jednom předřadníku z 50 sad, nicméně problém je spíš ve špatné fixaci ve světle a namáčknutí na parabolu, aspoň teda u toho, co jsem tu měl k reklamaci. Jinak tedy mrknu na ten stabilizátor, je to dobrá připomínka, připojím ji k popisu na webu.
Zdravim.
Da sa to dodat aj na Slovensko ?
Palo
Da sa to dodat aj na Slovensko ?
Palo
Fx píše:Killca píše:ja je mam a startuju s kruhama a ty krabicky nenesou zadne znamky deformace, mozna uz sou nejaky upgradovanejsi
Stalo se mi to na jednom předřadníku z 50 sad, nicméně problém je spíš ve špatné fixaci ve světle a namáčknutí na parabolu, aspoň teda u toho, co jsem tu měl k reklamaci. Jinak tedy mrknu na ten stabilizátor, je to dobrá připomínka, připojím ji k popisu na webu.
a o bílých ae do bixenonů na faceliftové e46 coupe někdo neví ?
http://www.umnitza.com/product_info.php ... ts_id=1247
http://www.umnitza.com/product_info.php ... ts_id=1247