Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Radu na E36 TD

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Olda H
Klubové ID: 574
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Olda H »

Problém začal týden po výměně filtrů (i palivového) a oleje, tím že při ustálené jízdě jakoby mně najednou někdo zezadu potáhl - motor ztratil výkon a stoupla spotřeba (asi o 1/3). Po chvilce zase ok. V domnění že jsem moc dotáhl palivový filtr a ucpává se mi, jsem ho sundal a znovu našrouboval jak se má. Začalo vše fungovat. Za pár dnů se to objevilo znova ale už ne tolik. Pak ta horší věc - jednou ráno už jsem nebyl schopen se skoro rozjet ( nešel do otáček a poskakoval jak koza) a po chvíli se zase chytil a odpoledne vše ok. Byl jsem 2x na diagnostice a nic nevyskočilo. Obvolával BMW servisy a každý říkal: hadice od turba a podtlakové hadice. Prošel jsem hadice, sundal a znovu nandal vzduchový filtr a cukání skončilo. Ale teď je to líné a spotřeba tak o polovinu vyšší než když to všechno fungovalo. Vstřikovací čerpadlo to není.
Mám 325 TD 2/92 bez váhy vzduchu a AGR
Srandik32
Klubové ID: 860

#2 Příspěvek od Srandik32 »

Co podávací čerpadlo v nádrži?
Olda H
Klubové ID: 574
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Olda H »

Myslím že nee, to jsem měnil jako všechny podstatné věci v posledních dvou letech za nové. Ještě zbývají hadice a turbo. Ale takový zádrhel jsem ještě neměl za těch pět let co to auto mám :cry: Nevím čím to může být. Turbo ?
Killca
Klubové ID: 1648

#4 Příspěvek od Killca »

nastaveni predstriku a nastaveni vstrikovaciho cerpadla, je mozny, ze kdyz si ho menil, tak si ho spatne pootocil a strika ve spatnou dobu a tim padem spatne pali, nech to v servisu naladit a uvidis
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Steanly

#5 Příspěvek od Steanly »

Néééé je to vypadlá nebo spíše prasklá hadička k podtlakovému čidlu turba. Měl jsem to samé. :wink:
Odpovědět