Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
imobilizer??? E36
- Killca
- Klubové ID: 1648
no a pak muzes klic rozlousknout a podivat se dovnitr jestli je pod tistakem takovej malej kvadrik co se da vyloupnout a pripadne vlozit do novych klicu, muzes ten kvadr vyndat a zkusit startovat, kdyz se motor ani nezatoci, tak tam immo je, ale jestli mas jen jeden, tak to bych si druhej teda dodelal, zrejme origo v bmw, protoze dneska neznam lidi, kteri chipuji bmw klice
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca 
-
coupe_core518
- Klubové ID: 3108
super návod, mna to tiez zaujimalo a som rád ze som zistil že ho mámKillca píše:no a pak muzes klic rozlousknout a podivat se dovnitr jestli je pod tistakem takovej malej kvadrik co se da vyloupnout a pripadne vlozit do novych klicu, muzes ten kvadr vyndat a zkusit startovat, kdyz se motor ani nezatoci, tak tam immo je, ale jestli mas jen jeden, tak to bych si druhej teda dodelal, zrejme origo v bmw, protoze dneska neznam lidi, kteri chipuji bmw klice
dik
-
coupe_core518
-
Fx
- Člen Klubu
- Klubové ID: 1705
- Kontaktovat uživatele:
To spíš máš palubní počítač a pípá ti, že je pod 3 (nebo 4, z hlavy nevím) stupně teplota, tak ať si dáváš majzla na námrazu.coupe_core518 píše:nooo, jak som to skusal bez toho imobilizéru, tak to tak 2x zapipkalo, a nešlo nastartovat....
ale zistil sem že teraz mi to pípa už pred každým nastartováním![]()
žeby auto dávalo najevo že tu byl pokus o neoprávnené nastartování a treba to nejako resetnut? nevie niekto poradit?
Imobilizér řeší jen to, jestli auto nastartuje nebo ne. Bez čipu ani neotočí startérem.
-
coupe_core518
-
Alig
- Killca
- Klubové ID: 1648
melo by jit prendat original dalkovou jednotku centralu do tdsa a napojit na spravne kontakty jednotky centralu v tdsa a k tomu jednotku imma s krouzkem kolem zapalovani a to zapojit na sparvne piny do vsech jednotek v tds, myslim, ze immo je napojeny na jednotku zapalovani, jednotku centralu a jeste par kabliku pude ruzne kolem, no a pak i prendat spinacku a zamky ve dverich
ale mozna spis doporucuju koupit si neorigo central a zapojit jednoduseji a treba na tlacitko kufru si dat to osvetleni interieru, i kdyz myslim ze to neni moc potreba, ja tenhle central mam a je supr, muzu i zapojit, nebo poradit, pripadne muzes koupit cely alarm o par stovek drazsi odtud http://www.dolej-olej.cz/0/index-2.html
EDIT: koukam alarmy tam jeste nema, ale prodava je, vypada to stejne jako ten central, jen to zamyka auto podle potreb samo jak nastavis a prilozena sirena hezky houka
ale mozna spis doporucuju koupit si neorigo central a zapojit jednoduseji a treba na tlacitko kufru si dat to osvetleni interieru, i kdyz myslim ze to neni moc potreba, ja tenhle central mam a je supr, muzu i zapojit, nebo poradit, pripadne muzes koupit cely alarm o par stovek drazsi odtud http://www.dolej-olej.cz/0/index-2.html
EDIT: koukam alarmy tam jeste nema, ale prodava je, vypada to stejne jako ten central, jen to zamyka auto podle potreb samo jak nastavis a prilozena sirena hezky houka
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca 
-
martilulin
- Klubové ID: 1704