zdravim vsechny mužetemy nekdo poradit po otočenim spinačkou na polohu 2 se vše normalne rosviti a na 3 se nic nestane kontrolky normalne svitej furt .včera po hodine skoušeni to dvakrat otočilo a pak zase nic muže nato myt vliv že mam rozebrany dveře u řidiče? jo mam 36 325
je tomu hodina co jsem to delal na moji mrdce.skus dat starteru po civce nejakym predmetem.urcite se roztoci.treba po nem silno poklepat.tohle je klasicka zimna zavada
stejný problém... myslel jsem že to udělalo jen náhodně jednou ale dnes znova... když je auto studené netočí... roztlačil jsem a pak startuje normál.nechápu-spínačka,startér imobilizér?
spatna spinacka (procistit kontakty, pripadne koupit jinou a prenastavit stavitka), zatuhly starter (takze vycistit nebo repas) nebo jen zkorodovane konektory do starteru (proskrabnout, vycistit, prostrikat contactolem)
(((jinak jen pro upresneni:
mit jako vlastnit-myt jako umyvat a cistit, my jako my vsichni jsme a existujeme-mi jako dej to mě/mi)))
Killca píše:spatna spinacka (procistit kontakty, pripadne koupit jinou a prenastavit stavitka), zatuhly starter (takze vycistit nebo repas) nebo jen zkorodovane konektory do starteru (proskrabnout, vycistit, prostrikat contactolem)
(((jinak jen pro upresneni: mit jako vlastnit-myt jako umyvat a cistit, my jako my vsichni jsme a existujeme-mi jako dej to mě/mi)))
když už tak.... mi jako dej to mně/mi ...... ale to je detail....
vilejs píše:je tomu hodina co jsem to delal na moji mrdce.skus dat starteru po civce nejakym predmetem.urcite se roztoci.treba po nem silno poklepat.tohle je klasicka zimna zavada
Hele můj případ... šel jsem po drátech a až do startéru a tam napětí(spínané) jde... "poklepal" jsem cívku a jede. ale vytáhnout startér ze šestivála asi nebude jen tak Pač počítám že to teď bude dělat pořád
Nez zacnes zbesile mlatit do civky starteru a znicis si ji apod. Zkus zamknout/odemknout a nasledne nastartovat, popripade odpojit pojistku centralniho zamykani. Mel jsem to same... obcas chytlo, obcas ne.... pak jsem zjistil ze se mi zasekaval servomotorek centalu v kufru..
Adeon88 píše:Nez zacnes zbesile mlatit do civky starteru a znicis si ji apod. Zkus zamknout/odemknout a nasledne nastartovat, popripade odpojit pojistku centralniho zamykani. Mel jsem to same... obcas chytlo, obcas ne.... pak jsem zjistil ze se mi zasekaval servomotorek centalu v kufru..