to je pech takje jeste neco blbe a nevim co by to chtelo schema zapojeni klimy a nebo to dam na spinanej plus od radia nebudu to resit
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
digi klima-POMOC!!!!!!!!!!!!
- Killca
- Klubové ID: 1648
ses si jistej ze bezi porad? on ma bezet jeste asi 15 minut po vyndani klicku a zamknuti auta vismirda2 píše:tak vetracek se mi sice toci..... ale porat!a neda se vypnout
![]()
to je pech takje jeste neco blbe a nevim co by to chtelo schema zapojeni klimy a nebo to dam na spinanej plus od radia nebudu to resit
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca 
tak co,uz ste to nekdo vyresil? me to porad blbne,sice to zatim neni potreba,ale pred zimou by to nebylo spatny mit uz vyreseny) edit: a navíc mi to dělá náhodně, jednou to funguje tak jak má, a za dva dny zas ne:(zachy325 píše:Ahoj prolezl jsem snad cele forum a nenasel jsem muj pripad.vcera jsem to resil s ac rizkem a taky nevi.porad te nekdo co stim-uz me to sere!
tak jedna se o to ze kdyz sednu do auta rano dam teplotu na 25 tak jak se ohreje voda topi to skvele ale ujedu treba 30-50km nebo nekde zastavim a vypnu to tak pak to uz netopi jde to jen studene (nemyslim ofuky na ridice na to slouzi to kolecko)studenej jde i na okno a nohy.aby to zacalo topit tak to musim dat na max 32 a pak to topi skvele.
ale ja si myslim ze kdyz dam teplotu 25 a v aute 25 neni tak by to melo topit ne?
nemate stim nekdo skusenosti?
Mam jeden dotaz a nechci zakladat nove tema. Jde mi o to vadi necemu ze mam klimu porad zaplou? To je mam zmacklou vlocku takze vlastne jak otocim klicek tak sepne a zacne chladit jde mi o to zda to vadi treba kompresoru a mel bych to vzdy kdyz dojizdim vypnout a pak zapnout az po nastartovani ci mi to akorad vic vytluce baterku a jinak tim nic netrpi.....?
- Killca
zkuste poradne odvzdusnit motor, jestli nahodouzool píše:tak co,uz ste to nekdo vyresil? me to porad blbne,sice to zatim neni potreba,ale pred zimou by to nebylo spatny mit uz vyreseny) edit: a navíc mi to dělá náhodně, jednou to funguje tak jak má, a za dva dny zas ne:(zachy325 píše:Ahoj prolezl jsem snad cele forum a nenasel jsem muj pripad.vcera jsem to resil s ac rizkem a taky nevi.porad te nekdo co stim-uz me to sere!
tak jedna a okno a nohy.aby to zacalo topit tak to musim dat na max 32 a pak to topi skvele.
ale ja si myslim ze kdyz dam teplotu 25 a v aute 25 neni tak by to melo topit ne?
nemate stim nekdo skusenosti?
a kdyz date klimu a nastavite presne teplotu tak to taky netopi? klima by to uz mela poradne zatopit
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca 
Ten samý problém u 530dA 2003. Topilo to až od 31,5°C a automatika nefungovala. Jelikož jsem líný jezdit do servisu, tak jsem s tím jezdil tak 2 měsíce. Předminulý týden jsem 4 dny nejezdil a ráno jsem to nenatočil, protože bylo zima a baterka prázdná. Baterku jsem dobil a světe div se TOPENÍ ZAČLO FACHAT JAK MÁ. Kluci zkuste odpojit na chvíli baterku. Nic to nestojí. Třeba to u mě byla náhoda, ale nechtěně mě to zachránilo od návštěvy v servisu.
Eks.
Eks.
-
mathias22
- Kontaktovat uživatele:
ja se tady pripletu s podobnym problemem,sice nejde o teplotu,ale o to ze mi digiklima nekdy nejde!je tam spatny kontakt,jak na nej zatlacim tak funguje,ale jak zastrcim bc do panelu tak mi proste nekdy prestane jit a porad problikava a jde nejde!nevite jak by to slo spravit?digi panel je ok!je to neco v te pripojce asi!
- Killca
jestli te to tam pusti, tak je oprava tveho problemu popsana zde http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... nt&tid=186
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca 
-
mathias22
- Kontaktovat uživatele:
jestli si odpovidal me,tak bohuzel,ale ja nejsem cestnym clenem,takze se tam nedostanu!nejde to nejak zkopirovat?ale psssst!Killca píše:jestli te to tam pusti, tak je oprava tveho problemu popsana zde http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... nt&tid=186