Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Vibracie volantu!!!!
Caute chlapi.Kupil som BMW 325TDS 1998 E36.Všetko OK akurát mi trasie volantom keď za jazdy točím do lavej,či pravej strany povedzme od 100km/h.Robí to len v určitý moment ale vtedy sa to rozvibruje strašne.Vytočím viac a prestane to.Ked idem rovno žiadne vibrácie nie sú,auto ide rovno,nikde to neťahá.Myslel som že gumy,tak som obul zimné dal ich vyvážiť a nič.Pozeral som aj čapy riadenia a vyzerajú byť dobré aspon sa mi zdalo.Kotúče už nie sú kdovie čo ale myslím že tým asi nie.Každopádne za každú radu budem vďačný.
- Killca
- Klubové ID: 1648
jedna se presne o tyto cepy cislo 19 na predni naprave
http://bmwfans.info/original/E36/Lim/32 ... l-31_0242/
Wheel suspension joint 31 12 6 758 510
http://bmwfans.info/original/E36/Lim/32 ... l-31_0242/
Wheel suspension joint 31 12 6 758 510
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca 
- Killca
- Klubové ID: 1648
tyhle cepy odesly dvoum kamosum a oboum to delalo to same a oba vymenili a oboum se to spravilo
kdyz hybes kolem tak vule v tomhle smeru dela hlavne cep a vule v tycce rizeni, ale tyhle cepy 19 moc ne, jde tam o to ze ten cep ma vuli jen mensi a kdyz trochu pootocis volantem, tak to klepe jak svine a jak s tim otocis vic, tak se to opre a frci
jako osobne sem tento problem nemel, ale oni nezavisle na sobe to takhle spravili
ty cepy se daj vymenit samostatne, nejjednoduseji asi na zvedaku odsroubovat cep zezhora, odjistit a vyklepnou a pak nasadit novy a zespoda cep polozit na trubku a sjet zvedakem dolu, cimz se cep zalisuje do diry a zajisti a utahne
kdyz hybes kolem tak vule v tomhle smeru dela hlavne cep a vule v tycce rizeni, ale tyhle cepy 19 moc ne, jde tam o to ze ten cep ma vuli jen mensi a kdyz trochu pootocis volantem, tak to klepe jak svine a jak s tim otocis vic, tak se to opre a frci
jako osobne sem tento problem nemel, ale oni nezavisle na sobe to takhle spravili
ty cepy se daj vymenit samostatne, nejjednoduseji asi na zvedaku odsroubovat cep zezhora, odjistit a vyklepnou a pak nasadit novy a zespoda cep polozit na trubku a sjet zvedakem dolu, cimz se cep zalisuje do diry a zajisti a utahne
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca 
Já sem ty čepy měnil a nemam s tim moc dobrou zkušenost.
Až tam ten nový čep budeš lisovat, tak vyzkoušej jestli tam fakt drží, protože mě ten čep potom v zatáčce po 1km vyskočil, když sem vzal díru.
Po téhle zkušenosti sem je tam radši přivařil, protože sem se nechtěl někde rozbít.....
No a nakonec sem stejně radši po čase koupil celý ramena i se silenblokem a stabilizatorem a mam od toho pokoj.
Až tam ten nový čep budeš lisovat, tak vyzkoušej jestli tam fakt drží, protože mě ten čep potom v zatáčce po 1km vyskočil, když sem vzal díru.
Po téhle zkušenosti sem je tam radši přivařil, protože sem se nechtěl někde rozbít.....
No a nakonec sem stejně radši po čase koupil celý ramena i se silenblokem a stabilizatorem a mam od toho pokoj.