Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Má E46 320D sytič?

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Vlada8

#1 Příspěvek od Vlada8 »

Ahoj, vcera jsem si koupil 1. BMW, jeste 1. diesel, doposud jsem mel Japonce, takze zadne zkusennosti. Mam takovou blbou otazku, ma tento vuz sytič? Po nastartovani mam normalni otacky 850 -900 presne nevim. Auto se zahriva normalne.

Jeste bych mel jeden dotaz, jsou asi vymackane silentbloky na motoru, kde koupit, kolik stoji? kolik je jich tam? Daji se vymenit doma?

Za odpovedi budu vdecny...ahoj, Vlada
Bohhy
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Bohhy »

Tak zaprve blahopreji za vsechny priznivce BMW vozu a doufam, ze budes spokojenej.
Ted k otazce. Sytic to zadnej nema, vsechno si to urcuje ridici jednotka, takze pokud se ti nezdaj otacky nebo podobne, tak zajet na diagnoozu a kouknout zda neni spatny nejaky cidlo, ktery by ovlivnovalo chod motoru.

A co se tyce nahradnich dilu. Vsechny muzes resit bud origo pres ETK (vlevo ve sloupecku "ETK On-line (En)" nebo "ETK On-line_2(En)"). Tam zadas bud poslednich 7 znaku z VINka nebo vyhledas svoje auto podle roku atd. Najdes si dil kterej hledas a vlozis to do ceniku (zase vlevo sloupecek "On-line ceník N.D."). Pak uz jen objednat u autorizovaneho dýlera BMW a nebo muzes hledat dily v druhovyrobe (elit,kelly......)
Vlada8

#3 Příspěvek od Vlada8 »

Bohhy píše:Tak zaprve blahopreji za vsechny priznivce BMW vozu a doufam, ze budes spokojenej.
Ted k otazce. Sytic to zadnej nema, vsechno si to urcuje ridici jednotka, takze pokud se ti nezdaj otacky nebo podobne, tak zajet na diagnoozu a kouknout zda neni spatny nejaky cidlo, ktery by ovlivnovalo chod motoru.

A co se tyce nahradnich dilu. Vsechny muzes resit bud origo pres ETK (vlevo ve sloupecku "ETK On-line (En)" nebo "ETK On-line_2(En)"). Tam zadas bud poslednich 7 znaku z VINka nebo vyhledas svoje auto podle roku atd. Najdes si dil kterej hledas a vlozis to do ceniku (zase vlevo sloupecek "On-line ceník N.D."). Pak uz jen objednat u autorizovaneho dýlera BMW a nebo muzes hledat dily v druhovyrobe (elit,kelly......)
Dekuju za radu, otacky jsou normalni provozni, tak myslim, ze ten sytic bude nejak rizeny...jen jsem byl zvykly na benzinove motory...
zatim jsem velice spokojeny, velice luxusni auto, moc pohodlne...

pohledam podle katalogu, dekuju za navod...snad se tu nejak zabehnu. No, nahradni dily podle cen...

Diky, Vlada
fafejta

#4 Příspěvek od fafejta »

xx
Odpovědět