zkousel jsem vymenit cip ze servisniho klice (sedy) do klice s dalkou z jineho auta ale auto mi to neodemkne , nevite kde muze byt problem dalku sem ztratil a ted mam jine klice od jineho bmw tak bych to chtel dat do nej zamky bych pak vymenil, jde o e36
cip neodemyka auto, ale jen dava kod jednotce kdyz startujes ze startujes spravnym klicem, otevirani centralu na dalku musi umet klic sa o sobe a musi byt sparovany s jednotkou v aute
no jako, mas nejakej klic na dalku ktery patri k tomuhle autu? jestli ne, tak musis asi nechat poslat v BMW asi za 3 litry, nebo nechat nakodovat do jednotky dalky, ono se to da nejak domo robo ale ja to nevim, takze asi nejakej servis, nebo jestli tady nekdo vi jak se to parovani dela s cizima klicema
EDIT: nebo nekdo kdo ma lepsi diagnostiku a umi s ni tak nakodovat kod klice do jednotky
ja mam jeste jednu 36 ktera ma origo klic s dalkou a ja sem ho ztratil , takze bych to chtel prohodit zamky atd, a hlavne tu dalku a tak sem myslel ze kdyz vyndam z meho servisniho klice ten cip a dam ho do toho jineho klice tak odemknu moje auto ale zkousel sem to a nic
Vzhledem k tomu, že stejně budeš mít jenom dálkové ovládání bez správné planžety tak si myslim že to nemá cenu. Nejrozumější je nechat si udělat novej origo a rovnou deaktivovat ten ztracenej.
ondra325 píše:chjo , chtel sem udelat levnejsi variantu , kdyz vidim ty dve auta vedle sebe tak bych to prave prehazel nejak
si kup novy dalkovy central se dvema klici i alarmem za nejakych 1400 z http://www.dolej-olej.cz , zapoj na piny misto stavajicicho centralu a je to a mas i krasny novy klicek, pricem nechas vytvarovat planzety podle servisniho klice a je to cajk, hodis do toho klice tu malou krabicku s chipem a ready