Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Porucha airbagů
Když jsem koupil auto, tak svítila kontrolka airbagů na palubce. Nehcal jsem v servisu zrušit chybu a bylo po problému. Teď jsem koupil novou baterku a po výměně se kontrolka zase rožla. Byl jsem v tom servisu, chybu zrušili, ale po nastartování se kontrolka zase rozsvítila. Na baterce mám v klidu 12,4 a za běhu 14,3-8V. Poklesy při startu nejdou mýma možnostma změřit, ale pak už nevím, proč se to rozsvěcuje. Poradíte?
Zkus třeba trochu hledat, tady už se to několikrát řešilo. Zřejmě tam budeš mít někde v airbagu problém. Hlavně když už máš auto na diagnostice, kde ti mažou chybu, tak se to chce taky podívat z jakého důvodu to tu chybu ukazuje! A diagnostika ti řekne sama, kde je chyba a pak už jen vyřešit problém. Těžko ti někdo poradí něco jiného, diagnostika je základ 
no mam podobnej problem ,nekdy se rosviti treba na hodinu pak zase zhasne,nevim cim to je,ale prej by to mohlo byt pod sedackou ,prej se tam ty kontakty serou obcas.no prvne zkusim tu diagnostiku a apak budu hledatxSAFA píše:A pokud tam airbag z nějakého důvodu vůbec nemáš tak je tu také popsáno jak elegantně kontrolku zhasnout, hledej hledej
-
xxRobertoxx
- Klubové ID: 2354
Podle mě to bude čidlo v sedačce spolujezdce, je to pakárna vyměnit, musí čalounění sedačky dolů. je to taková tenká "dečka" a snímá jestli někdo na sedačce sedí.Janick píše:no mam podobnej problem ,nekdy se rosviti treba na hodinu pak zase zhasne,nevim cim to je,ale prej by to mohlo byt pod sedackou ,prej se tam ty kontakty serou obcas.no prvne zkusim tu diagnostiku a apak budu hledatxSAFA píše:A pokud tam airbag z nějakého důvodu vůbec nemáš tak je tu také popsáno jak elegantně kontrolku zhasnout, hledej hledej
Já to tak měl!!!