Dobry den mam auto z bazaru a cele predni okno bylo popsane asi voskovkou ted kdyz prsi nebo je namraza tak mi stale vylejza vse co tam napsali zkousel jsem snad skoro vse ale nejde to nicim umejt nemate nekdo radu?dekuju predem
jestli mas doma Tempo co se normalne pouziva na rozlesteni nebo lesteni laku tka by nebylo na skodu vyzkouset to roznest na tom skle... ma takovej brusnej efekt takze by to mozna mohlo pomoct..
Pacey píše:jestli mas doma Tempo co se normalne pouziva na rozlesteni nebo lesteni laku tka by nebylo na skodu vyzkouset to roznest na tom skle... ma takovej brusnej efekt takze by to mozna mohlo pomoct..
toho bych se bál, že možná sklo poškrábu...a bude tam něco takovýho jako když máš auto často čištěný v myčce...takový kruhy...
jakože klidně bych to zkusil, ale prvně na nějakým kuse skla mimo auto...ať si přinejhorším neposere celý sklo...
Chystám se kupovat čelní sklo, všude mají jen značku PILKINGTON/AGC, ale nekde jsem četl že skla vyrábí jen Splintex, není to stejná firma? Chci zelené s modrým pruhem, ale dělá se jen s okénko na VIN, bude nějakej problém, když nebude vyplněný?
jon1 píše:Dobry den mam auto z bazaru a cele predni okno bylo popsane asi voskovkou ted kdyz prsi nebo je namraza tak mi stale vylejza vse co tam napsali zkousel jsem snad skoro vse ale nejde to nicim umejt nemate nekdo radu?dekuju predem
hele nejsilnejsi na tohle je acetylen, ale to uz je poradny svinstvo. Musis davat bacha aby ti to nekaplo na lak a na plastovy dily...
radekc píše:Chystám se kupovat čelní sklo, všude mají jen značku PILKINGTON/AGC, ale nekde jsem četl že skla vyrábí jen Splintex, není to stejná firma? Chci zelené s modrým pruhem, ale dělá se jen s okénko na VIN, bude nějakej problém, když nebude vyplněný?
taky mám s okénkém a nevyplněný, na evidenčce s tím problém nebyl...osobně si myslím že ani na celkový STK s tim nebudeš mít problem, ale jistej si nejsem , no hlavně když je neluplý, jinak bych to neřešil =)