Koukal jsem na žárovky mám H1 ale nevim jaký vybrat aby co nejlíp svítily? koukal sem že H1 12V se dělají 55W, 100W teoreticky je lepší 100W jak je to s praxí? jinak chápu dobře když jsou H1 24V halogen že k tomu potřebuju ty blbosti nevim jak se to jmenuje, ale prodává se to s xenonovou sadou?poradí mi někdo?dík
Jak píše Leveler, 100W si nekupuj, vypálíš si s nima světla. Kup si hid xenon sady, už taky stojí pár kaček. Přece jenom je v nich už taková konkurence, že to šlo hrozně dolů
tak koukám, že 100W neberu ještě takový dotaz je hezký že mi píšete kup HID sadu ale nevim co to je? vždycky sem měl na autě jen H4 pošlete mi případně i nějaký odkaz díky
podlemne je 6000k moc modry.ja bych dal 5000k .ale stejne dostanu na vanoce 6000k.uz jsem to nasel skrity v skrini jinak kdyz nabouras do voza celne a mas 100w zarovky.daji ti to za vinu,ze ses oslepoval vodice druhyho auta.aspon mi to rekli u nas na policii.nevim co je natom pravdy
vilejs píše:podlemne je 6000k moc modry.ja bych dal 5000k .ale stejne dostanu na vanoce 6000k.uz jsem to nasel skrity v skrini jinak kdyz nabouras do voza celne a mas 100w zarovky.daji ti to za vinu,ze ses oslepoval vodice druhyho auta.aspon mi to rekli u nas na policii.nevim co je natom pravdy
vilejs píše:podlemne je 6000k moc modry.ja bych dal 5000k .ale stejne dostanu na vanoce 6000k.uz jsem to nasel skrity v skrini jinak kdyz nabouras do voza celne a mas 100w zarovky.daji ti to za vinu,ze ses oslepoval vodice druhyho auta.aspon mi to rekli u nas na policii.nevim co je natom pravdy
no už sem si o tom něco našel, a vypadá to že pokud nějaký budu kupovat tak asi 4300K, měl sem na minulym autu tuzingový bílý žárovky a vtom bílým světle sem nic neviděl, pak sem tam dal obyč.žlutý a pohoda, takže spíš bych bral trochu do žluta