Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
vyhrev sedacek e36
-
- Klubové ID: 1355
- Kontaktovat uživatele:
Když už je tu něco o výhřevu sedadel, tak mám problém se sedákem u řidiče. Minulou zimu vše fungovalo jak má, ale teď jsem si chtěl přitopit a opěradlo topí, ale sedák ne. Máte někdo typ, jestli je to v sedáku a mám nechat vyměnit topení, nebo může ještě být problém někde jinde. Jde změřit, jestli je dečka v sedáku vadná? Jestli bude mít nekonečnej odpor, tak je to jasný - co dalšího proměřit? Díky za rady... 

ja to delal vcera, opravil jsem to u sve e36, ale to je u vsech podobne
celkem pakec -
vyndat sedacku, rozebrat, sundat potah , promerit a najit prasklinu, vetsinou v ohybu, pakli ze nebude v ohybu bude dale demontovat cely potah a decku vyjmout, bud vymenit decku nebo opravit prasklinu a zase sedak slozit a spravne vypnout potah
chvili to zabere ale da se to najit a opravit

k promereni staci klasicky pipak na multimetru abys zjistil zda je decka spatna
celkem pakec -
vyndat sedacku, rozebrat, sundat potah , promerit a najit prasklinu, vetsinou v ohybu, pakli ze nebude v ohybu bude dale demontovat cely potah a decku vyjmout, bud vymenit decku nebo opravit prasklinu a zase sedak slozit a spravne vypnout potah
chvili to zabere ale da se to najit a opravit

k promereni staci klasicky pipak na multimetru abys zjistil zda je decka spatna
-
Fx
- Člen Klubu
- Klubové ID: 1705
- Kontaktovat uživatele:
Jsou potřeba tlačítka (ovládají intenzitu výhřevu, aby ti neshořely sedačkyfrank325i píše:dobre to bych vedel ale sedacky ktere jsem mel pred tim tak nemely vyhrev proto se ptam zda tam musi jit nejaka spesl elektro instalace...myslim tim zda je rozdil kdyz mas vyhrivane sedacky tak tam je ovladani na vyhrev nebo se to montuje k topenia kdyz zapnes topeni tak ti to zacne vyhrivat...

-
Fx
- Člen Klubu
- Klubové ID: 1705
- Kontaktovat uživatele:
nemas nekde ten navod?[/quote]Pacey píše:Jsou potřeba tlačítka (ovládají intenzitu výhřevu, aby ti neshořely sedačky) a kabeláž. Co jsem koukal na návody na dodatečnou montáž, tak se to musí natahat až k pojistkám.
Najdeš to na http://www.bmwe36blog.com a řekl bych, že to bude i součástí TIS.
no ty vole to by me nenapadlo ze by to nekdo spojil topenim 
jak pise FX kabely s cudlikama, ale to uz jsem psal nic vic a natahat, tot vse a pridat pojistku do pojistkovnice
kabely origo pac teda ridej to ty cudliky
pak zmacnes cudl a hreje vypnes nehreje, jsou tam dve intenzity ohrevu pricemz ta vetsi se po chvili prepne na mensi nic vic nic min

jak pise FX kabely s cudlikama, ale to uz jsem psal nic vic a natahat, tot vse a pridat pojistku do pojistkovnice
kabely origo pac teda ridej to ty cudliky
pak zmacnes cudl a hreje vypnes nehreje, jsou tam dve intenzity ohrevu pricemz ta vetsi se po chvili prepne na mensi nic vic nic min
-
- Klubové ID: 687
Tak to máš něco špatně-asi 2 věci:HansCZ píše:Mam takovej hloupej dotaz:) Delaly se na E36 i sedacky jen s vyhrevem sedaku nebo byly vzdycky i s vyhrivanym operakem? U obou sedacek mi topi jen sedaky a do druhe "udrzovaci" polohy se mi to automaticky neprepina.
dik
1) dečky v opěradlech asi přerušený
2) poškozený spínače
nebo nějak zmrvený zapojení...
Ale je to atyp, vetsinou mají lidi v háji dečky v sedáku...