Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
topení E36
- jarda
- Klubové ID: 1426
Ano. Za jízdy se to projevovalo jen velmi zřídka a to tím že při klidné plynulé jízdě občas ta ručička klesla něco pod 90. Ale opravdu jen někdy a při ježdění po městě vůbec, to držela hezky uprostřed.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
- jarda
- Klubové ID: 1426
hm.... já to měl odvzdušněné dobře a dělali mi to Pupíci... zatím nemám důvod si myslet že by mi nutili nový termostat zbytečně.... a než to navrhli tak si nějakou dobu hráli s topením a osahávali různé hadice a tak.
Přitom symptomy byly takové jak píšu. Dělej jak myslíš, já jenom trvám na tom že jsem měl stejné příznaky a bylo to termostatem, takže i u Tebe to může být tím.
Přitom symptomy byly takové jak píšu. Dělej jak myslíš, já jenom trvám na tom že jsem měl stejné příznaky a bylo to termostatem, takže i u Tebe to může být tím.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
-
MadmaxII
-
VB
- Kontaktovat uživatele:
Včera se mi objevil problém s topením, když topím na okno tak topí pěkně možná ne až tak moc horkým vzduchem jak by měl ale to nevím jistě, ale když přesměruji ventilaci na tělo či nohy tak fouká už jen studený. Bez ohledu na rychlost foukání. Termostat i vodní čerpadlo v létě měněno. A stále drží teplotu přesně v prostřed pole jak v létě tak teď když je k nule. Před cca 14dny nebo kdy začalo být chladno foukal teple všemi výdechy jak má až se člověk zapotil.
VB : na řidiče jde pouze studený vzduch, je to kvuli dbělosti řidiče,aby neusl když na něho valí horkej vzduch. Proto teplej vzduch jde jen na okno a na nohy !
Manas
hele zkus to takhle :
1. Vylej komplet z motoru vodu se zapnutým topením(ta co nepoleze, tak to kopni a ona vyteče)
2. Polovol odvzdušňovák, nalej vodu .. kopni to (se zapnutým topením) a dolej zbytek co se vejde
3. Mrkni jestli se ti točí voda v motoru, pod uzavěrem by ti měla s přidáním plynu čůrat zpátky do expanzní nádobky!
4. Jestli nečůrá a udělal jsi vše jak máš, tak je pumpa na sračku.
Manas
hele zkus to takhle :
1. Vylej komplet z motoru vodu se zapnutým topením(ta co nepoleze, tak to kopni a ona vyteče)
2. Polovol odvzdušňovák, nalej vodu .. kopni to (se zapnutým topením) a dolej zbytek co se vejde
3. Mrkni jestli se ti točí voda v motoru, pod uzavěrem by ti měla s přidáním plynu čůrat zpátky do expanzní nádobky!
4. Jestli nečůrá a udělal jsi vše jak máš, tak je pumpa na sračku.
-
VB
- Kontaktovat uživatele:
[quote="petelin"]VB : na řidiče jde pouze studený vzduch, je to kvuli dbělosti řidiče,aby neusl když na něho valí horkej vzduch. Proto teplej vzduch jde jen na okno a na nohy !
Takže v mrazech omrzliny podle výrobce? to asi ne snad
a ten chlad nejde jen u řidiče to bych to napsal. na okna teplo a kamkoli jinam jen studený.
Takže v mrazech omrzliny podle výrobce? to asi ne snad
-
VB
- Kontaktovat uživatele:
ok, většinou to mám na nohy nebo tělo a nohy tedy svisle dolů a je to studené. pouze na okna tedy svisle nahoru to hřeje.
zkusím to ještě odvzdušnit třeba zůstala někde bublinka a na ohřev na okna to stačí ohřát
přiznám se že jsem žil v dojmu že teplota nemá vliv na směr foukání, člověk pořád objevuje novinky díky za info
zkusím to ještě odvzdušnit třeba zůstala někde bublinka a na ohřev na okna to stačí ohřát
přiznám se že jsem žil v dojmu že teplota nemá vliv na směr foukání, člověk pořád objevuje novinky díky za info