Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Zly zamek

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Margo

#1 Příspěvek od Margo »

Zdravim. Mam BMW e46, rok 2000. Nedavno sa vybila bateria tak som ju vytiahol na dobitie. Zamkol som dvere z vnutra a zabuchol dvere u spolujazdca. Aj kapotu. Na druhy den som prisiel a chcel otvorit klucom mechanicky ale nic sa nestalo. Otocit ide ale dvere sa neotvoria. Poradte mi prosim ako sa mam teraz dostat do auta alebo pod kapotu. :roll: Dakujem.
FreeTree

#2 Příspěvek od FreeTree »

Margo píše:Zdravim. Mam BMW e46, rok 2000. Nedavno sa vybila bateria tak som ju vytiahol na dobitie. Zamkol som dvere z vnutra a zabuchol dvere u spolujazdca. Aj kapotu. Na druhy den som prisiel a chcel otvorit klucom mechanicky ale nic sa nestalo. Otocit ide ale dvere sa neotvoria. Poradte mi prosim ako sa mam teraz dostat do auta alebo pod kapotu. :roll: Dakujem.
... no ty kokso... :) koho by to napadlo, že nepůjdou otevřít klíčkem... spolujezdec taky nic? 8O
Margo

#3 Příspěvek od Margo »

no jo, tiez som pozeral ked som na druhy den otocil klucom. Prisiel som ako frajer a teraz mam auto odparkovane uz treti den. U spolujazdca zamek ani neni takze nijak. Pocital som s tym ze otvorim u vodica. Napada vas neco?
starML Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 659

#4 Příspěvek od starML Člen Klubu »

Pokud to nemáš uvnitř nějak "zvlášť" mechanicky odpojené, stačí otočit klíčem. Ale třeba více zabrat a předtím nastříkat do zámku trochu Konkoru nebo WDéčka. Jinak se to tady už řešilo, je to sezónní záležitost, když začínají umírat baterie.
Margo

#5 Příspěvek od Margo »

otocim na odomknutie o viac ako 90 stupnov. Tak isto aj do druhej strany. A nic. Je citil maly odpor ale nie az taky ako pri skutocnom odomknuti. WDcko som neskusal. Zajtra. Pouzil som aj dost velku silu a uz som sa bal ze znicim kluc. :(
starML Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 659

#6 Příspěvek od starML Člen Klubu »

Řešilo se to tady :
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... =odemknout
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... tev%F8%EDt

Takže zkus odemknout klíčem, je třeba více zabrat, jak je popisováno. Pokud máš odpojená (nebo vypadlá) táhla, tak to nepůjde ==>když píšeš, že to jde otočit o 90 stupňů?

Takže :
Pokud se dostaneš do kufru (klíčem+víc zabrat), tam je lampička osvětlení a je na ní trvalé napětí. Lampičku otevřít, vyndat žárovku, zjistit kde je kostra. To zjistíš např. ohmetrem. Ten druhý pól žárovky je plus(+). Tak do těchto bodů připojíš nabitou baterku a auto otevřeš dálkou. OK?
Margo

#7 Příspěvek od Margo »

Do kuftu sa tiez nedostanem. Tam sa kluc iba toci. To su teda zamky. Jedine teda odspodu ale do toho sa mi moc nechce. Auto mam u dost frekventovanej hlavnej cesty. A ani neviem co by som pod autom mal spravit.
Killca
Klubové ID: 1648

#8 Příspěvek od Killca »

mas sz
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Margo

#9 Příspěvek od Margo »

sz?
xSAFA
Klubové ID: 1477
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od xSAFA »

Margo píše:sz?
soukromou zprávu :)
xSAFA
Klubové ID: 1477
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od xSAFA »

Jinak nevím jak je to u E46 ale já se při zamčeném autě pohým klíčem do kufru nedostanu, kufr jde pouze zvlášť ještě zamčít že i při odemčení centrálu zůstane zamčený.

Navíc mám na autě zámek na klíč pouze na řidičových dveřích a měla to tak tuším i e46?

Tudíž bude chyba buď v zámku který se asi moc nepoužíval nebo si s tím někdo hrál tak aby to nešlo klíčem odemčít. Napadá mě jedině možnost otevřít kapotu nějak skrz ledvinu což ti ale neporadím přesně jak možná Killca ti poslal návod v SZ. Pokud to nijak nepujde tak asi padne jedno okno no :(
Margo

#12 Příspěvek od Margo »

asi sa s tym nekdo hral. Bud naschval alebo omylom. Menili mi tesnenia na dverach. Ale to by asi neposkodili. Mozno je to tak naschval. Skusim ten blinkr. Diky za radu Killca. Snad to nedopadne tak ze budu bez blinkru a bez otvorenej kapoty :)
Margo

#13 Příspěvek od Margo »

Tak nakoniec sme sa do kufru predsa dostali. Stacilo sa zamku trochu venovat a skusat. Nakoniec sa chytil. Potom sme sa napojili na osvetlenie a otvorili auto dialkovym. Vyriesene...
Odpovědět